ABB'den 15 İlde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, 15 Temmuz darbe kalkışmasının devlete ve millete karşı büyük bir ihanet olduğunu anlatmak için 15 ilde fotoğraf sergisi açacak.

Genel 14.10.2016 00:00:26 0
ABB
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.10.2016 00:00

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, 15 Temmuz darbe kalkışmasının devlete ve millete karşı büyük bir ihanet olduğunu anlatmak için 15 ilde fotoğraf sergisi açacak.


Amaçlarının, Van ve Vanlıların darbeye ve her türlü teröre karşı yeri geldiğinde nasıl birlik olduğunu anlatmak için böyle bir proje hazırladıklarını söyleyen ABB Van Şube yönetimi; “Amacımız Van kentimizi en iyi şekilde anlatmaktır. Van ve Vanlılar yıllardan beridir teröre karşı dik durmayı başarmıştır. Her zaman devletine ve bayrağına sadık olan Van halkı, 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından başlatılan darbe kalkışmasında da büyük cesaret göstererek ‘darbeye hayır’ demiştir. Van halkının, 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından başlatılan darbe kalkışmasının ilk dakikasından son güne kadar nasıl bir tavır içerisinde olduğunu, görsel anlamda tüm Türkiye’ye anlatacağız. Bu yıl 15 il ve ardından Ankara’da fotoğraflarımızı sergileyeceğiz. Bu çalışma ile Van’ın tutumunu herkes görmüş olacak. Bu projemiz yaklaşık 6 yıl sürecek bir projedir. Her yıl 15 Temmuz’da 15 ilde Van’ı anlatacak fotoğraf sergisi düzenleyeceğiz. Yılda 15 il ve bazı büyük ilçeleri de dâhil ettiğimizde, 6 yılda projemizi tamamlayacağız. Bu çalışma ile 6 yıl boyunca darbelerin ne kadar kötü olduğu konusu halkın zihninde canlı kalacak. Diğer bir avantajı ise, 6 yıl boyunca Van sürekli güzel ve anlamlı çalışmaları ile Türkiye’nin gündeminde kalacak. İnsanlara, Van ve Vanlıların terörün yanında durmadığını, Van’ın güvenilir bir il olduğunu htireceğiz. Böylelikle Van’ın tanıtımının iyi bir şekilde yapılması ile yatırımcıların, iş adamlarının, sanayicilerin, memurların, doktorların, öğretmenlerin, hemşirelerin, üniversite öğrencilerinin, bilim adamlarının Van’a gelmeleri önünde hiçbir çekingenleri kalmamış olacak. İşimiz çok zor ama imkânsız değil” ifadelerini kullandı.


Bu önemli projeyi en iyi şekilde tamamlamayı arzu ettiklerini belirten ABB yönetimi, “Bu önemli projede desteklerini esirgemeyen Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Tuşba İlçe Kaymakamlığı, Doğu Şirketler Grubu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), Hacıoğlu Unlu Mamulleri, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimine ve Van Havadis Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz. Van basınından ve Van halkından destek bekliyoruz. Bu yıl ki çalışma kapsamında 2016 yıllı için Van, Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Ankara, Konya, Antalya, Mersin, Adana, ve Gaziantep gibi illerde 15 Temmuz fotoğraf sergisini yapacağız. Bu proje sayesinde Van şehrini Türkiye’nin 81 vilayetiyle kardeş il yapabilme konusunda da önemli bir adım atmış olacağız” açıklamalarına yer verdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ