2,85 gramlık yumurta şaşırttı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Mehmet Şerif Karahan isimli kişi, muhafaza ettiği 2,85 gramlık tavuk yumurtayla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istiyor.İlçesinin Yeni Mahallesi’nde ikamet eden ve karton kutud

Genel 21.04.2019 14:50:42 0
2,85 gramlık yumurta şaşırttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Mehmet Şerif Karahan isimli kişi, muhafaza ettiği 2,85 gramlık tavuk yumurtayla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istiyor.

İlçesinin Yeni Mahallesi’nde ikamet eden ve karton kutudan kuluçka makinesi yaparak gündeme gelen Mehmet Şerif Karahan, bu sefer Guinness Rekorlar Kitabına 2,85 gramlık tavuk yumurtasıyla girmek istiyor. Bahçesinde beslediği tavuklardan birinin yumurtladığı 2,85 gramlık yumurtayı muhafaza altına alan Karahan, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istediğini söyledi.

Karahan, “Çok araştırdım, bugüne kadar en küçük yumurtası İstanbul’da 2.95’ti. Bende yıllardır tavuk besliyorum. Tavukların yumurtalarını kontrol ediyorum. Benim tavuğumun yaptığı yumurta 2.85 gram. Yetkililerin gelip kontrol etmesini istiyorum. Bu yumurta Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki yumurtadan küçük. O rekoru kırmak istiyorum. Yetkililerden bu konuda destek istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem