16 Aralık 2019 Gerçeğin Peşinde Canlı İzle

Gerçeğin Peşinde 16 Aralık 2019 Pazartesi günü yeni konu ve konularla seyircinin karşısına çıkıyor. İnci Ertuğrul'un sunumuyla Gerçeğin Peşinde'de yine dolu dolu.

Genel 17.12.2019 09:17:11 0
16 Aralık 2019 Gerçeğin Peşinde Canlı İzle
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gerçeğin Peşinde 16 Aralık 2019 Pazartesi  günü itibariyle Star TV ekranlarında yeni konular ve konuklarla hayranlarının karşısına çıkıyor. İnci Ertuğrul'un hazırlayıp sunduğu Gerçeğin Peşinde 9 Aralık 2019 Pazartesi günkü etabında, yaklaşık iki aydır kendisinden haber alınamayan Mehmet Toğan'ın akıbeti sorgulandı. Mehmet Toğan en son eşiyle birlikte mantar topladığı yaylada görülmüş, bir daha da görülmemişti. Programın önceki etabında düğün günü dolandırılan Kemal Çelik'in hikayesine yer verildi.

Kemal Çelik, sadece iki hafta evli kaldığı kadın tarafından dolandırıldığını belirterek derdine derman aradı. Programın geçen haftaki etabında da birkaç gündür konu olarak işlenen Menekşe Alkılınç konusu ele alındı. Programın bugünkü etabında Menekşe'nin babası Mansur Alkılınç da konuştu, kendini savundu. Menekşe ve annesi ise babaları Mansur Alkılınç'ı suçladı. Gerçeğin Peşinde 17 Ekim'de konuklarından birisi Rus asıllı Ekaterina Efimova oldu. Efimova, Türk eşinin iki çocuğunu kaçırdığını belirterek kendisine yardım edilmesini istedi. Gerçeğin Peşinde 16 Aralık 2019 Pazartesi  günü yine dolu dolu geçiyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem