Gençlik Kolları Başkanı Avcı: İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız

AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, İpekyolu ilçesini İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak İpekyolu ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Van Haberleri 13.11.2023 17:10:00 0
Gençlik Kolları Başkanı Avcı: İpekyolu’nu AK belediyecilikle tanıştıracağız
Tarih: 13.11.2023 17:16 Güncelleme: 13.11.2023 18:23

 AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, İpekyolu ilçesini Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak İpekyolu ilçesini AK belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Avcı, İpekyolu ilçesinin Van’ın en büyük ve en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten AK Parti İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Sedat Avcı, “İpekyolu, Van’ın kalbi, kültürü, tarihi ve ekonomisi demektir. Bu ilçeyi AK belediyecilikle buluşturmak için mahalle mahalle, sokak, sokak, kapı, kapı gece gündüz demeden çalışacağız. İpekyolu’na yakışan, halkımızın ihtiyaçlarını karşılayan, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli, daha temiz ve daha modern bir hale getirecek projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için hem teşkilatımız hem de halkımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Avcı, 2024 yerel seçimlerinin İpekyolu ilçesi için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, “2024 yılı, İpekyolu’nun AK belediyecilikle tanışacağı yıl. 2024 yılı, İpekyolu’nun kaderinin değişeceği yıl. 2024 yılı, İpekyolu’nun zafer yılı olacak. Biz buna inanıyoruz, halkımız da buna inanıyor. İnşallah, 2024 yılında İpekyolu’nda AK Parti bayrağını dalgalandıracağız” diye konuştu.

Avcı, son olarak İpekyolu halkına teşekkür ederek, “İpekyolu halkı, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük bir sevgi ve destek gösterdi. Biz de bu sevgi ve desteğe layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. İpekyolu halkı, AK Parti’yi yalnız bırakmayacak, AK Parti de İpekyolu’nu yalnız bırakmayacak. AK Parti de İpekyolu’nu istiyor. İpekyolu halkına şimdiden teşekkür ediyor ve 2024 yerel seçimlerinde partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunacak belediye başkan adaylarımıza, meclis üyesi adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ