Gençlig’de şampiyonlar belli oldu

Gençlig’de şampiyonlar belli oldu

Van Spor 25.04.2024 12:47:49 0
Gençlig’de şampiyonlar belli oldu
Tarih: 25.04.2024 12:47 Güncelleme: 25.04.2024 12:47
Erzurum’un ev sahipliğinde 12 ilin katıldığı ‘Gençlig Bölge Finalleri’nde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’un ev sahipliğinde düzenlenen Gençlik Merkezleri arası ‘Gençlig Bölge Şampiyonası’ sona erdi.
Futbol, masa tenisi ve 33 Basketbol müsabakalarına 12 ilin Gençlik Merkezlerinin İl şampiyonlarının katılımıyla yapıldı.
Gençlik merkezlerine üye gençlerin yarıştığı bölge Şampiyonasında şampiyonlar belli oldu. Futbolda Bölge şampiyonluğu kupası Van’a giderken, Erzurum ikinci oldu. Muş ise üçüncü sırada yer aldı. Erkekler Masa tenisinde Van şampiyon olurken, Erzincan ikinciliği elde etti. Kızlarda ise bölge şampiyonluğunu ve ikinciliğini Bitlis kazandı.
Basketbolda şampiyon Erzurum
Erzurum’un ev sahipliğinde yapılan Gençlig 3x3 Basketbol turnuvasında Erzurum bölge şampiyonu oldu. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan finallerde Erzurum şampiyonluk ipini göğüslerken, Iğdır ikinci Ağrı ise üçüncü oldu.
Çakmur kupa verdi kutladı
Turnuvanın toplu ödül töreni Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Ödül töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, bir konuşma yaptı.
Sporun dostluk ve kardeşlik ruhu kapsamında yapıldığını belirten Çakmur, Bölge şampiyonasının fair-play ruhu içinde yapılıp tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Erzurum GSİM Müdürü Levent Çakmur, "12 ilden gelen takımları 5 gün boyunca şehrimizde konuk ettik. Gençler, hem Spor yapma şansı yakalarken, hem de şehrimizi gezip görme ve tanıma şansı buldular. Bölge şampiyonu olarak Türkiye finallerine gidecek olan takım ve sporculara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ile Bakanlığımız Gençlik Lideri Temsilcileri Melike Çiftçi ve Pelin Boztaş tarafından turnuvada dereceye giren takım ve sporcuların madalya ve kupaları verildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Romanya’dan Malatya’ya şampiyonluk geldi


Van Spor

Kulaçlar Gazze için atıldı


Van Spor

Berçelan’dan Zap Vadisi’ne doğa yürüyüşü


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ