Gediz Halk Eğitim Merkezi depremzedeler için üretiyor

Gediz Halk Eğitim Merkezi depremzedeler için üretiyor

Genel 15.02.2023 09:50:27 0
Gediz Halk Eğitim Merkezi depremzedeler için üretiyor
Tarih: 15.02.2023 09:50
Kütahya’nın Gediz İlçesinde Halk Eğitim Merkezi’nde dikim seferberliği başlatıldı.
Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü deprem bölgesindeki depremzedeler için vatandaşların desteği ile alınan kumaşlarla 17 usta öğretici tarafından uyku tulumu üretimine başladı.
Deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak için sürekli üretim yapan Gediz Halk Eğitim Merkezi adeta bir üretim merkezine döndü.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Gediz Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri ve usta öğreticileri depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için bere, atkı, eşofman takımı, eldiven, battaniye, sweatshirt hazırlamaya başladılar.
Merkezdeki usta öğreticiler son olarak uyku tulumu üretimine başladılar. Yardımsever vatandaşların katkıları ile temin edilen kumaşlar usta öğreticilerin özverili çalışmaları sayesinde tamamlanıp deprem bölgesine gönderilecek.
17 Şubat tarihine kadar sürekli üretim gerçekleştireceklerini söyleyen Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Kaya, “Depremzedelere destek olmak için Müdürlüğümüz bünyesinde açılan dikiş kurslarımızda usta öğreticilerimiz, kursiyerlerimiz ve kumaş desteğinde bulunan yardımseverlerimizin katkılarıyla üretilen ürünlerimizi Cuma günü depremzedelere gönderilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edeceğiz.
Bu kısa sürede elimizden geldiğince daha fazla ürün hazırlamaya çabalıyoruz. Depremzede kardeşlerimizin bir nebze de olsa yaralarını sarmak istiyoruz. Maddi ve manevi emek ve desteği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem