Gazetecilerden Kaymakam Ocak’a ziyaret

Gazetecilerden Kaymakam Ocak’a ziyaret

Genel 13.09.2022 18:00:00 0
Gazetecilerden Kaymakam Ocak’a ziyaret
Tarih: 13.09.2022 18:00 Güncelleme: 13.09.2022 18:00
MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesinde görev yapan gazeteciler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak’ı ziyaret etti.
Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Muş’un Korkut Kaymakamlığından Bulanık Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili görevine atanan Oğuzhan Ocak’a ziyaretler devam ediyor. Bulanık Bilican Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı Bulanık Temsilcisi Faruk Güneş, Bulanık Bilican Gazetesi Muhabiri ve Anadolu Ajansı Bulanık Temsilcisi Galip Kılınç, Bulanık Murat Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Fideyil Temel, Kaymakam ve Başkan Vekili Ocak ile bir araya gelerek "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.
Gazetecileri makamında kabul eden Ocak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kentin sorunlarını ve çözüm yollarını hep birlikte yapacaklarını belirterek, “Bulanık ilçemize hizmet için geldim. Sizlerden de yapacağımız çalışmalardan destek bekliyorum” dedi.
Bulanık gibi potansiyeli yüksek olan bir ilçede görev yapmanın kendisi için bir şeref olduğunu kaydeden Ocak, “Gazetecilerin medya etik kurallarını göz önünde bulundurarak, objektif değerlendirmelerle toplumu bilinçlendirme sorumlulukları bulunmaktadır. Toplumun aydınlatılması, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamuoyu oluşturulması yolunda önemli bir görev üstlenmektedirler. Önemli olan iyi niyet, iyi niyet içerisinde olursak inşallah birçok zorluğu bütün Bulanıklılarla birlikte, hep birlikte aşabilir ve ilçemiz için güzel şeyler yapabiliriz. İlçemizin nüfus yoğunluğu ortada, birçok sorunun var olduğunun farkındayım, ama bunları çözmek için gayret sarf edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gazeteciler ise Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ocak’ı kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ