Galatasaray'ın Yıldızı İçin Rekor Teklif! Barış Alper'e 25 Milyon Euro'luk Red!

25 milyon Euroluk teklif reddedildi!

Spor 12.09.2024 15:59:00 0
Galatasaray
Tarih: 12.09.2024 16:05

GALATASARAY'IN YILDIZI İÇİN FLAŞ TRANSFER İTİRAFI!

Galatasaray'ın parlak futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, çok konuşulacak bir transfer itirafında bulundu. Transfer döneminin son anlarında yaşanan bir girişim, Galatasaray'ın belirli bir kararlılıkla yaklaştığı bir transfere dair ilginç detayları ortaya çıkardı.

NOTTINGHAM FOREST'TAN DEV TEKLİF!

Oyuncunun menajeri Maldan, Sports Digitale'a verdiği özel bir röportajda transfer döneminin son gününde İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest'ın Barış Alper Yılmaz için ciddi bir mali teklif sunduğunu açıkladı. Buna göre İngiliz kulübü, genç yetenek için tam 25 milyon euro teklif etti ancak Galatasaray'ın bu teklifi geri çevirdiği belirtildi. Maldan, transfer sezonu boyunca İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya'dan çeşitli tekliflerin geldiğini de ekledi.

GALATASARAY'IN AVRUPA KARARI!

Maldan'ın aktardığına göre; Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın takım için önemli bir iskelet oyuncusu olduğunun bilincinde ve yıldız oyuncunun satışı için herhangi bir pazarlık yapmayı uygun bulmadı. Oyuncunun temsilcisi, Barış'ın Avrupa'da oynamak gibi büyük bir hayali olduğunu ancak şu an Galatasaray ile devam etme kararı alındığını dile getirdi.

SAHADA PARLAK PERFORMANS!

Bu sezon Galatasaray formasiyla 6 resmi maça çıkan Barış Alper Yılmaz, bu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşayarak performansının yanı sıra skor katkısıyla da dikkat çekmeyi başardı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem