Galatasaray'ın yeteneği Barış Alper Yılmaz'a dev zam!

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın maaşına dev zam!

Spor 10.09.2024 20:54:00 0
Galatasaray
Tarih: 10.09.2024 20:47

YERLİ YILDIZIN MAAŞINA REKOR ARTIŞ

Galatasaray, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesine qözle görülür bir iyileştirme yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulüp, genç oyuncunun maaşına büyük bir artış planlıyor.

TRANSFER SONRASI SÖZLEŞME MASASI

Transfer dönemi bittiğinde Galatasaray yönetimi, mevcut oyuncularla sözleşme yenilemek adına görüşmeler yapacak. Özellikle yerli oyuncuların kontratlarında iyileştirme yapılması düşünülüyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN MAAŞINDA BÜYÜK ARTIŞ

Galatasaray'da öne çıkan isimlerden biri olan ve 24 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ın maaşında ciddi bir zam yapılması planlanıyor. Şu anda yılda yaklaşık 20 milyon lira kazanan milli oyuncunun sözleşmesi, kulüple 3 sezon daha devam ediyor.

PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURAN FUTBOLCU

Geçtiğimiz sezon ligde, Avrupa'da ve milli takımda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper, beklenen düzeyde bir transfer teklifi almaması üzerine takımda kalmıştı. Yönetim bu durumu göz önünde bulundurarak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalamak için adım attı.

MAAŞTA DÖRT KAT ARTIŞ BEKLENTİSİ

TRT Spor'un haberine göre Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz'la yakın zamanda masaya oturmayı planlıyor. Takımın en az kazanan as oyuncularından biri olan başarılı futbolcunun maaşının yaklaşık dört katına çıkarılması öngörülüyor, bu artışla beraber Barış Alper, en çok kazanan yerli futbolcular arasında zirveye oturacak.

GEÇEN SEZONUN İSTATİSTİKLERİ PARLAK

Bu başarılı oyuncu, geçen sezon Galatasaray ve milli takım formasıyla toplam 67 resmi maçta sahne alarak 8 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun bu istatistikleri, maaş artışındaki önemli bir dayanak noktası olarak görülüyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem