Tarih: 25.07.2024 15:05

Galatasaray'ın Gözü Kulağı Hollandalı Yıldızda: Depay'ın Peşini Bırakmıyor! Resmi Teklif Var mı?

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFER SAVAŞLARI KIZIŞIYOR: MEMPHIS DEPAY PEŞİNDE GALATASARAY VE İNTER

Süper Ligin dev ekiplerinden Galatasaray, yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Son dönemde kulübün futbol spor dergicisi La Gazzetta dello Sport'ta yer bulan haberlere göre, sarı-kırmızılıların gündeminde sürpriz bir isim var: Memphis Depay.

DEPAY İÇİN İNTER VE GALATASARAY KAPIŞIYOR

Hollandalı yıldız oyuncu için Galatasaray'ın, İtalyan devi Inter'in rakip olarak görüldüğü belirtiliyor. İtalya'da çıkan haberlere göre Galatasaray, Depay için girişimlerini hızlandırırken, oyuncuya resmi bir teklif sunulduğu da dile getiriliyor.

İSTANBUL'UN SARI KIRMIZILI EKİBİNDEN NEFES KESEN HÜCUM

Galatasaray'ın son transferi olan sağ bek Elia Jelert'ten sonra, hücum hattını güçlendirecek bir adım daha atmaya hazırlandığı konuşuluyor. Tecrübeli futbolcu Memphis Depay'ın adı, transfer döneminde sıcak gündem maddelerinden biri olmaya aday.

DEPAY'IN GÖZ KAMAŞTIRAN TALEBİ VE İNTER'İN PLANLARI

Inter'in depay için hazırlıklar yaparak resmi teklif hazırladığı, Hollandalı oyuncunun yüksek maaş talebi ile dikkat çektiği ifade ediliyor. Depay, bonuslar hariç yaklaşık olarak yıllık net 5 milyon euro talep ettiği bilgileri paylaşılıyor.

TRANSFER KARARI İÇİN GERİ SAYIM: 2 HAFTA

Raporlarda, Inter'in hücum hattında yer açması durumunda ve Depay'ın Galatasaray ile anlaşamaması halinde, Hollandalı yıldızın önümüzdeki 2 hafta içinde İtalyan ekibiyle sözleşme imzalayabileceği üzerinde duruluyor. Geride bırakılan sezonda Atletico Madrid forması altında 31 maça çıkan ve 9 gol, 2 asistle katkı sağlayan oyuncunun geleceği merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —