Tarih: 27.08.2024 12:47

Galatasaray'ın Avrupa Kaderini Belirleyecek Rövanş! Aslan, Şampiyonlar Liginde Farkı Arıyor

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlamaya hazırlanıyor. İki ekip arasında İsviçre'de oynanan ilk maçta 3-2 skorla üstünlüğü Young Boys'da olmasına rağmen Galatasaray, evinde turu geçmek için sahaya çıkacak. Ali Sami Yen'de oynanacak büyük mücadele saat 22.00'de başlayacak ve TRT 1 ile dijital platformlardan naklen izlenecek.

REKOR KIRAN GALATASARAY AVANTAJ ARAYIŞINDA

Süper Lig'de tarihi bir performans göstererek geçtiğimiz sezon 102 puan toplayan ve 24. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ülke puanı gereği Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlamak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı takım, yeni formatla oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesine devam ediyor. Türk ekibi, rakibini eleyerek grup aşamasına kalmayı hedefliyor.

ŞAMPİYON YOUNG BOYS TÜRKİYE'DE SIKI TESTE TABİ TUTULACAK

İsviçre Süper Ligi'nin son şampiyonu Young Boys ise "Devler Ligi" macerasını Galatasaray karşısında sürdürme peşinde. Ev sahibi ekip için avantajlı skorla başlayacak olan Young Boys, İstanbul'dan galibiyet veya uygun bir beraberlikle turu geçmeyi umuyor, böylece tarihlerindeki ilk grup aşamasına ulaşma hayaline bir adım daha yaklaşmış olacak.

MUHTEMEL KADROLAR BELİRLENDİ

Galatasaray ve Young Boys maça çıkacakları muhtemel 11'leri ile de dikkat çekiyor. Türk ekibinin usta kalecisi Muslera'nın koruması altında, defansta Jelert, Nelsson, Kaan ve Köhn yer alması bekleniyor. Orta sahada Torreira, Berkan, Sara ve Barış'ın yanı sıra; ofansif bölgede ise Kerem ve golcü oyuncu Icardi'nin başlaması öngörülüyor. Young Boys cephesinde ise kalede Keller'in olması, defansta Blum, Camara, Zoukrou ve Hadjam'ın yerlere alması, orta sahada ise Niasse, Lauper, Monteiro, Ugrinic; forvette ise Colley ve Ganvoula'nın boy göstermesi bekleniyor.

GALATASARAY'IN GELECEK PLANLARI BU MAÇLA ŞEKİLLENİYOR

Bu çekişmeli karşılaşma sonrası turu geçen taraf Devler Ligi'nde boy gösterme şansını yakalarken, mağlup olan ekip yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının Ali Sami Yen'de göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —