Galatasaray'dan Transfer Bombası: Viktor Osimhen Kiralandı!

Cimbom Bomba transferle salladı: Napoli'den Osimhen'i kadrosuna kattı!

Spor 2.09.2024 23:36:00 0
Galatasaray
Tarih: 02.09.2024 23:42 Güncelleme: 03.09.2024 01:22

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı golcü yıldızı Victor Osimhen'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını İtalya Serie A'nın güçlü takımlarından Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile güçlendirdi. Forvet rotasyonunda Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'nin yanına bir ismi daha katmak isteyen sarı-kırmızılılar, gündemine yıldız bir ismi aldı. Galatasaray, Serie A devi Napoli'de gözden çıkarılan ve takımdan ayrılması beklenen Victor Osimhen'e talip oldu.

OSIMHEN BU GECE İSTANBUL'DA, MAAŞINI GALATASARAY KARŞILIYOR

Golcü oyuncu, Galatasaray'a gelmek üzere bir yıllığına kiralandı. Osimhen'in, bugün geç saatlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağı açıklandı. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız oyuncunun maaşını karşılayacak.

NAPOLI'DE GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 133 maçta 76 gol attı ve 18 asist yaparak kariyerine önemli katkılar sundu. Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösterilen Osimhen'in Napoli ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar sürüyor.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ 4. FORVETİ

Nijeryalı golcü yıldız, transfer piyasasında 100 milyon euroluk bonservis bedeliyle dünyanın en pahalı 4. forveti konumunda.

NAPOLI'DEKİ OSIMHEN KRİZİ

Victor Osimhen, yaz transfer dönemi boyunca Paris Saint-Germain'e transfer olmak istedi ancak kulüpler anlaşamadı. Chelsea ve Napoli arasında anlaşma sağlanırken, Osimhen'in Chelsea'ye gitmeyi reddetmesi transferi durdurdu. Suudi Arabistan'ın Al-Ahli kulübü de Nijeryalı oyuncu için girişimlerde bulunamadı. Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, eski öğrencisi Lukaku'yu transfer edip Osimhen'i kadro dışı bırakarak bu gelişmelere son noktayı koydu. Sözleşmesi 2026 yazına kadar devam eden ve yıllık net 11 milyon euro maaş alan Osimhen, Napoli'de yaşanan krizin de merkezinde yer aldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem