Galatasaray'dan farklı galibiyet: Rizespor 5-0 Yıkıldı

Cim Bom'dan Erken Gol Şov. Sanchez'den Rekor Sürede Ağları Havalandırdı!

Spor 14.09.2024 23:56:00 0
Galatasaray
Tarih: 15.09.2024 00:02

Galatasaray Fırtınası Evinde Esti, Rizespor'u Beşledi! 

SÜPER LİG'DE FARKLI ZAFER

Süper Lig'in 5. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, evinde Rizespor'u konuk ederek sahadan 5-0 gibi ezici bir skorla ayrıldı.

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun heyecanı devam ederken, Galatasaray ile Rizespor, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bir araya geldi. Galatasaray, mücadeleyi baştan sona üstün bir oyunla tamamlarken, Rizespor'u farklı bir skorla mağlup etti.

EN ERKEN GOL İMZASI: DAVINSON SANCHEZ

Galatasaray'ın mücadeledeki ilk golü, henüz 3. dakikada Davinson Sanchez'in kafa vuruşuyla geldi. Bu gol, aynı zamanda sarı-kırmızılıların bu sezondaki Süper Lig maçlarında kaydettikleri en erken gol olarak kayıtlara geçti.

ABDÜLKERİM BARD AKILARI BAŞLARDAN ALDI

Karşılaşmanın 25. dakikasında Abdülkerim Bardakcı sahne alarak Osimhen'in kafa vuruşuna eşlik eden bir golle takımının ikinci golünü kaydetti ve durumu 2-0 yaptı.

TAKIM YENİ TRANSFERLERLE PARLADI

Galatasaray'ın yeni transferleri Gabriel Sara ve Victor Osimhen, ilk yarıda atılan gollerde asistlerle önemli rol oynadılar ve takımlarının soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitmesini sağladılar.

GOLLER İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

İkinci yarıda da hız kesmeyen Galatasaray, 49. dakikada Gabriel Sara'nın topu ağlarla buluşturması ve ilk golünü atmasıyla 3-0'ı buldu. Takip eden dakikalarda ise Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın da golleriyle skoru 5-0'a taşıyan ev sahibi ekip, rahat bir galibiyetin keyfini sürdü.

LİGDEKİ DURUM VE GELECEK MAÇLAR

Bu farklı galibiyetle puanını 12'ye yükselten Galatasaray, ligde önümüzdeki maçında Gaziantep FK'yi konuk edecek. Buna karşılık 4 puanda kalan Rizespor ise Samsunspor ile mücadele edecek.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem