Galatasaray'dan 5 Yıllık Dev Anlaşma: Onyedika Sarı-Kırmızıda!

Galatasaray, Raphel Onyedika ile 5 yıllık anlaşma sağlandı.

Spor 10.09.2024 23:47:00 0
Galatasaray
Tarih: 10.09.2024 23:53

GALATASARAY, TRANSFER ATAĞINA DEVAM EDİYOR

Fransız medyasının haberine göre, Galatasaray, Club Brugge'den Nijeryalı orta saha oyuncusu Raphael Onyedika ile 5 yıllık bir anlaşmaya vardı. Galatasaray yönetimi, Süper Lig'de transfer döneminin sonlarına yaklaşırken takıma iki yeni futbolcu daha katmak için çalışmalarına devam ediyor.

TRANSFER MARATONU DEVAM EDİYOR

Galatasaray, Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Ismael Jakobs ve Elias Jelert gibi isimlerin ardından Nicola Zalewski ile de büyük ölçüde anlaşmasını sağladı. Oyuncunun orta sahadaki boşluğu doldurması beklenirken, sarı kırmızılılar bu bölge için çalışmalarını sürdürüyor.

RAPHAEL ONYEDIKA TRANSFERİNDE SON DURUM

Foot Mercato'nun haberine göre, Galatasaray'ın, Club Brugge'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Raphael Onyedika'yla anlaşma sağladığı belirtildi. Galatasaray oyuncuyla 5 yıllık sözleşme konusunda mutabakat sağlamasına rağmen, Belçika ekibinin transferi şu an için onaylamadığı ifade edildi. Öte yandan Nijeryalı futbolcunun, Club Brugge'ün Galatasaray ile anlaşmasını talep ettiği öne sürüldü.

ONYEDIKA'NIN KULÜP PERFORMANSI

Club Brugge ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Onyedika, 2022-2023 sezonunda Midtjylland'dan 9.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Nijeryalı oyuncu, Club Brugge formasıyla çıktığı 95 maçta 4 gol atarken, 2 de asist kaydedebildi. Galatasaray'ın, Onyedika'nın transferini sonuçlandırmak için Club Brugge ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem