Galatasaray'da prim krizi: Futbolcular Okan Buruk'un kapısını çaldı

Galatasaray, Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamadı ve mali yönden büyük bir darbe aldı. Şampiyonluk primlerinin aylardır ödenmemesi, futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkiledi.

Spor 29.08.2024 14:11:00 0
Galatasaray
Tarih: 29.08.2024 14:14

Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayan, hem mali hem de prestij açısından büyük darbe yiyen Galatasaray'da, şampiyonluk primlerinin aylardır yatmadığı ortaya çıktı. Bu durumun, futbolcuların motivasyon kaybına neden olduğu belirtildi.

Florya'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, mayıs ayından bu yana primlerini bekleyen futbolcuların psikolojisi olumsuz etkilenmiş durumda.

Florya'ya yakın kaynaklar, "Üç ay oldu, daha primler yatmadı. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı öncesi ezeli rakibimiz futbolcularını konsantre etmek için önemli bir vaatte bulunmuştu. Galatasaray'da ise ne bu maçtan önce ne de Young Boys karşılaşması öncesi özel prim vaat edilmedi." şeklinde konuştu.

BURUK'A RAHATSIZLIK İLETİLDİ

Futbolcuların, ödenmeyen şampiyonluk primleriyle ilgili rahatsızlıklarını teknik direktör Okan Buruk'la da paylaştıkları öğrenildi.

Buruk'un araya girmesine rağmen gergin ortamın dağılmadığı ve oyuncuların oldukça rahatsız olduğu belirtildi.

BÜYÜYEN KAOS RİSKİ

Galatasaray'da şampiyonluk primleri özel sözleşmelere göre değişkenlik gösterebiliyor.

Kısacası, Cim-Bom'daki mali sıkıntı, daha büyük kaosun kapılarını da aralamış oldu.