Galatasaray ve PAOK'un İlk 11'leri Belli Oldu

Aslan Avrupa Areansında: Cimbom'un PAOK Karşısındaki Onbir Savaşçısı Açıklandı!

Spor 25.09.2024 20:59:00 0
Galatasaray ve PAOK
Tarih: 25.09.2024 21:04 Güncelleme: 26.09.2024 00:11

UEFA AVRUPA LİGİ HEYECANI TRT 1'DE: GALATASARAY - PAOK MAÇINA DOĞRU

Türk futbolunun önemli temsilcilerinden Galatasaray, bu akşam UEFA Avrupa Ligi heyecanı kapsamında Yunanistan'ın güçlü ekibi PAOK ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Avrupa'daki temsilcimiz Galatasaray, sahasında ağırlayacağı PAOK ile güçlerini ölçecek.

MAÇ SAADETİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Sarı-kırmızılı taraftarların merakla beklediği karşılaşma, İstanbul'daki efsanevi Ali Sami Yen Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak. Mücadelenin düdüğünü İspanyol hakem Alejandro Hernandez çalacak. Futbol severler, bu önemli mücadeleyi TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

GALATASARAY'IN AVRUPA MACERASI

Galatasaray'ın Avrupa arenasındaki bu seneki yolculuğu, Şampiyonlar Ligi play-off turu ile başladı. Ancak sarı-kırmızılı takım, play-off etabında İsviçre'nin Young Boys ekibiyle eşleşti ve iki maç sonucunda rakibine mağlup olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansı buldu.

MAÇIN START KADROLARI

Bu vital maç öncesinde her iki takımın başlangıç kadroları şu şekilde oluşturuldu:

Galatasaray'ın ilk 11'i: Günay, Kaan, Abdülkerim, Davinson, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Barış Alper, Osimhen.

PAOK'un ilk 11'i: Kotarski, Camara, Konstantelias, Chalov, Taison, Zivkovic, Colley, Kedziora, Jonny, Baba, Ozdoev.

Futbol tutkunları, iki takımın da sahaya süreceği yıldız isimlerle dolu kadrolarıyla tansiyonun yüksek olacağı bu maçta, heyecanın doruklara ulaşacağını bekliyor.


Anahtar Kelimeler: Galatasaray ' ' Belli