Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı transfer bekliyor

Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolseverler, sosyal medyadan başkanlara çağrıda bulunarak transfer istediklerini belirtti.

Spor 14.07.2024 20:21:00 0
Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı transfer bekliyor
Tarih: 14.07.2024 20:23

Geride bıraktığımız 2023-2024 futbol sezonunda ortaya koydukları performansla Süper Lig'deki 18 takımı geride bırakarak şampiyonluk yarışında çekişen ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir giriş yapamadı.

Galatasaray, Batshuayi'yi aldı

Geçtiğimiz sezon topladığı 102 puanla Süper Lig rekoru kıran ve 24. şampiyonluğunu ilan eden Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 24 Haziran tarihinde başlayan yaz transfer dönemi boyunca yalnızca 1 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Hakim Ziyech'in bonservisini alan sarı-kırmızılılar, forvet bölgesine Fenerbahçe'den ayrılan Michy Bathsuayi'yi transfer etti.

Fenerbahçe, Levent'i kadrosuna kattı

Geçen sezon ligde 99 puan toplamasına rağmen ikinci olan Fenerbahçe ise İsmail Kartal'la yollarını ayırmış ve dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu göreve getirmişti.

Mourinho ile anlaştıktan sonra tüm dikkatleri üstünde toplayan sarı-lacivertliler, transferde ise acele etmedi.

Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, yalnızca Fatih Karagümrük forması giyen sol bek Levent Mercan'ı renklerine bağladı.

Taraftar transfer istiyor

İki takımın da transferde Beşiktaş ve Trabzonspor'a göre geride kalması ise taraftarlarını bir hayli üzdü.

Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolseverler sosyal medyadan Dursun Özbek ve Ali Koç'a çağrıda bulunarak transfer istediklerini belirtti.

Başkanların önümüzdeki günlerde harekete geçerek gereken noktalara takviyeler yapması bekleniyor.