Tarih: 26.08.2024 11:02

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys'a Karşı Tekrar Mesajlarla Talimat Verecek

Facebook Twitter Linked-in

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GERGİN RÖVANŞ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, bu kritik maçı Salı günü saat 22.00'de Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacak ve TRT 1 üzerinden canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

REKOR ŞAMPİYONLUK SONRASI AVRUPA YOLCULUĞU

Galatasaray, geçen sezon Süper Lig'de topladığı 102 puanla rekor kıran ve ard arda iki kez şampiyonluk yaşayan bir takım. Bu büyük başarının ardından, ülke puanlaması gereği Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılmak zorunda kaldılar. Young Boys ise İsviçre şampiyonu olarak bu turda mücadele etme hakkı kazandı.

TURUN İLK MAÇINDA YOUNG BOYS ÜSTÜNLÜĞÜ

Oynanan ilk maçta Young Boys, 3-2'lik skorla üstün geldi ve rövanş öncesi avantajı elde etti. Galatasaray'ın gruplara kalabilmesi için 2 farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor, aksi takdirde eşitlik durumunda maç uzatmalara gidecek. Eğer İsviçre ekibi berabere kalır veya galip gelirse, Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalacak ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Karşılaşmayı, Norveç Futbol Federasyonu'ndan hakem Espen Eskas idare edecek. Yardımcı hakem olarak Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin görev alacak. Dördüncü hakem Mohammad Usman Aslam olurken, VAR görevini Hollanda'dan Rob Dieperink ve yardımcısı Erwin Blank üstlenecek.

TEKNİK DİREKTÖR BURUK KULÜBEDE YER ALAMAYACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk maçta olduğu gibi Young Boys rövanşında da yedek kulübesinde yer almayacak. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri Sparta Prag maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maçlık ceza devam ediyor. Deneyimli teknik adam, maçı yedek kulübesi yerine tribünden takip edecek ve takımı, yedek kulübesindeki yardımcısına WhatsApp üzerinden yönlendirmeler yaparak yönetecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —