Galatasaray Eski Başkanının Babası İbrahim Polat Hayatını Kaybetti

İŞ Dünyasının duygulandıran kaybı: Polat Holding'in kurucusu Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat vefat etti.

Ekonomi 26.07.2024 20:20:00 0
Galatasaray Eski Başkanının Babası İbrahim Polat Hayatını Kaybetti
Tarih: 26.07.2024 20:22 Güncelleme: 26.07.2024 20:22

İŞ DÜNYASI VE GALATASARAY CAMİASI YASTA

İş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlığını da yapan Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat hayatını kaybetti. İbrahim Polat 93 yaşında yaşama gözlerini yumdu.

CENAZE TÖRENİ DETAYLARI

Merhum İbrahim Polat için düzenlenecek cenaze töreni, 28 Temmuz Pazar günü Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip gerçekleştirilecek. İbadetin sonrasında, İbrahim Polat'ın naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.

KİMDİR İBRAHİM POLAT?

Erzurum'un Aşkale ilçesinde 1931 yılında dünyaya gelen İbrahim Polat, 1955 yılında inşaat sektörüne adım atarak kendi müteahhitlik firmasını kurdu. Ege Seramik Fabrikaları'nı hayata geçirerek seramik endüstrisindeki önemli isimlerden biri haline gelen Polat, sağlık gereçleri, madencilik ve enerji gibi alanlarda da yatırımlar yapmıştı. İstanbul Pol'at Renaissance Hotel'in açılışıyla da 1993 yılında turizm sektörüne damgasını vurdu.

GALATASARAY'IN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü, İbrahim Polat'ın ölüm haberini, eski başkanlarından olan oğlu Adnan Polat'ın acısını paylaşarak duyurdu. Yayımlanan taziye mesajında, "Merhumun cenazesi, 28 Temmuz Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir. Allah'tan rahmet, Polat ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.