Galatasaray Dünyanın En Pahalı Forvetlerinden Birini Kiralıyor: Galatasaray'ın Kiralık Yıldızı Piyasanın Zirvesinde!

AslanPençesi Osimhen, süper golcüler listesinin zirvesine tırmanıyor: Galatasaray'ın Kiralık Yıldızı Piyasanın Zirvesinde!

Spor 3.09.2024 02:00:00 0
Galatasaray Dünyanın En Pahalı Forvetlerinden Birini Kiralıyor: Galatasaray
Tarih: 03.09.2024 02:05 Güncelleme: 03.09.2024 02:05

YILIN TRANSFERİ GALATASARAY'DAN: VICTOR OSIMHEN RÜZGARI!

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Victor Osimhen, transfer piyasasında en değerli forvetler arasında dördüncü sırada yer alıyor. Transferin bitimine kısa bir süre kala, sarı-kırmızılıların "yılın hamlesi" olarak nitelendirilen bu transferi, piyasa değeri ile de dikkat çekiyor.

TRANSFER SÜRECİ VE ANLAŞMA DETAYLARI

Türkiye Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer sezonunun sonuna doğru taraftarlarını heyecanlandıran bir adım attı. İtalya Serie A takımlarından Napoli tarafından kadro dışı bırakılan Victor Osimhen için sarı-kırmızılı kulüp devreye girdi. Kulüp yönetiminin Nijeryalı forvetle anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Oyuncunun, İstanbul'a gelmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması beklenen haberler arasında yerini alıyor.

DEĞERLİ BİR YILDIZ GALATASARAY'DA

Victor Osimhen'in piyasa değeri, Galatasaray'ın ne denli önemli bir transfer gerçekleştirdiğini gözler önüne seriyor. Transfermarkt verilerine göre, bonservis değeri yaklaşık 100 milyon euro olan Osimhen, dünyanın en pahalı forvetleri listesinde dördüncü sırayı alıyor. Bu transfer, Galatasaray'ın gelecek sezona iddialı bir giriş yapma kararlılığının da bir göstergesi olarak yorumlanıyor.