Galatasaray Dersini Verdi: Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 8 Puan Fark Attı!

Galatasaray derbi galibiyetiyle zirveye demir attı.

Spor 28.10.2024 23:27:00 0
Galatasaray Dersini Verdi: Fenerbahçe ve Beşiktaş
Tarih: 28.10.2024 23:29

SÜPER LİG SICAKLIKLARI: GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A ÜSTÜNLÜK

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş üzerinde elde edilen 2-1'lik galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray, mücadeleyi kazanarak puan tablosunda rakiplerine önemli bir fark attı.

13. dakikada Davinson Sanchez'in attığı golle öne geçen ev sahibi ekip, ikinci yarıda Victor Osimhen'in kaydettiği golle iyice öne geçti. Beşiktaş'ın 90+4'te Ernest Muçi ile bulduğu gol ise teselli niteliği taşıdı ve mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

“FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A 8 PUAN FARK ATTIK”

Buruk, maçla ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: "Psikolojik olarak bakacak olursak rakiplerimize 8 puan fark attık. Uluslararası arenadaki taahhütlerimiz nedeniyle bay haftasına giriyoruz. Samsunspor ile 6, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 8 puan aramız var. Bu derbiyi kazanmak istiyorduk ve başardık. Galatasaray olarak birkaç senedir derbilerde başarılıyız ve bu tarz maçlara alışkın bir takımız. Bugün de Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi az pozisyon vererek mağlup ettik. Attığımız golleri de iki forvet Ndour ve Rafa'nın etkinlikleriyle bulduk." 

“TOTTENHAM MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ”

Galatasaray'ın hazırlıklarına da değinen Buruk, "Oyuncuların mevkileri değiştiğinde performansları da değişkenlik gösteriyor. Fakat her duruma rağmen maçı iyi bitirdik. Şimdi oyuncularım birkaç gün dinlenecek ve sonrasında Tottenham maçının hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

“SARA'NIN HAYALLERİ BÜYÜK”

Takıma yeni katılan Gabriel Sara hakkında da konuşan Buruk, "Sol ayağı sihirli" yorumu yaptı ve oyuncunun Brezilya Milli Takımı'na gitme gibi büyük bir hedefi olduğunun altını çizdi.

“PENALTI POLEMİĞİ”

Buruk, Icardi'nin düşürüldüğü pozisyon ile ilgili gözlemlerini paylaşarak, "Penaltımız verilmedi. Darbe olduğu gözüküyor ve hakem kararı ile VAR müdahalesi olmadı" şeklinde maçın hakem yönetimine de değindi.
 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem