Galatasaray, Süper Lig'de zirve yarışını sürdürürken, yaklaşan derbi maçları için hem sahada hem de saha dışında hazırlıklarını yoğunlaştırıyor. Önce Beşiktaş ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, ardından Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye konuk olacak. Bu kritik süreçte yönetim, futbolcuların tamamen futbola odaklanması için önemli bir adım attı.
BORÇSUZLUK KAĞIDI HEDEFİNDE ÖNEMLİ ADIM
Galatasaray yönetimi, 31 Mart'a kadar vadesi gelen maaşlar ve biriken galibiyet primleri olmak üzere toplamda 16 milyon euroluk ödeme yapacak. Bu ödeme, kulübün borçsuzluk kağıdı alabilmesi için son tarih olan 31 Mart’ı derbi öncesine çekme hedefini destekliyor.
GALİBİYET PRİMİ BEKLENTİSİ
Bu sezonki 20 maçlık galibiyet primlerini Antalyaspor maçı öncesinde ödeyen yönetim, şimdi de vadesi gelen maaşları yatırmaya hazırlanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kemerburgaz’daki antrenmanlara sık sık giderek futbolcularla bir araya gelecek ve primlerle ilgili açıklamalar yapacak.
DERBİ PRİMİ SOYUNMA ODASINDA BELLİ OLACAK
Sarı-kırmızılı yönetim, derbi maçları kazanılması halinde soyunma odasında prim açıklayacak. İki derbi için yaklaşık 3 milyon euroluk bir primin futbolculara verileceği öğrenildi. Bu hamleyle, Galatasaray yönetimi, futbolcuların motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmayı ve derbilerden galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.