Tarih: 25.09.2024 09:22

Galatasaray Avrupa Arenasında Aslan Pençesi: PAOK'un Kaderi Cimbom'un Ayaklarında!

Facebook Twitter Linked-in

UEFA AVUPA LİGİ'NDE HEYECAN BAŞLIYOR: GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ VE SAKAT OYUNCULAR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Yunanistan'ın güçlü ekibi PAOK ile karşılaşacak. Mücadele, 22.00'de başlayacak ve taraftarların merakla beklediği karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşmanın TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacağı duyuruldu.

AVRUPA SERÜVENİ VE GRUPTAKİ RAKİPLER

Galatasaray, bu sezon Avrupa yolculuğuna Şampiyonlar Ligi play-off turunda başladı. Ancak İsviçre'nin Young Boys takımına elenen sarı-kırmızılılar, yoluna Avrupa Ligi'nde devam ediyor. UEFA'nın yeni formatında Galatasaray'ın karşısında RFS, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax gibi rakipler yer alacak.

Öte yandan, Galatasaray'ın rakibi PAOK da UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda İsveç ekibi Malmö'ye yenilerek Avrupa Ligi'ne yöneldi ve play-off turunda İrlanda'dan Shamrock Rovers'ı mağlup ederek lig aşamasına katılmaya hak kazandı.

TAHMİNİ İLK 11'LER VE EKSİKLER

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle olacak:
Günay, Kaan, Sanchez, Abdulkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen.

PAOK'un muhtemel 11'i ise şu şekilde:
Kotarski, Sastre, Kedziora, Omar Colley, Baba, Camara, Schwab, Despodov, Konstantelias, Taison, Chalov.

Galatasaray'da Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Roland Sallai, sakatlıkları sebebiyle PAOK maçında forma giyemeyecekler. Fernando Muslera, Young Boys maçında kırmızı kart görmüş ve 3 maç cezalandırılmıştı. Fas Milli Takımı'nda sakatlanan Hakim Ziyech de kadroda olmayacak. Son transferlerden Roland Sallai ise UEFA listesine eklenmediği için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

TEKNİK DİREKTÖR BURUK KULÜBEYE DÖNÜYOR

Teknik Direktör Okan Buruk, cezasını tamamlamasının ardından PAOK maçında tekrar yedek kulübesinde yer alacak. UEFA Disiplin Kurulu, geçen sezon Sparta Prag ile oynanan maç sonrasında Okan Buruk'a 2 maçlık ceza vermişti. Young Boys maçlarındaki cezası sonrasında tecrübeli hoca, PAOK maçında takımının başında olabilecek.

GALATASARAY'IN FORMDA GOLCÜLERİ

Galatasaray'da Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens gibi isimler, takımın gol yükünü omuzlamış durumdalar. Bu oyuncuların formda olması PAOK defansını düşündürüyor.

SÜPER LİG'DE KUSURSUZ BAŞLANGIÇ

Süper Lig'deki mükemmel başlangıcını sürdüren Galatasaray, ilk 6 maçını kazanarak lider konumda bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Hatayspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Fenerbahçe, Adana Demirspor ve Rizespor'u mağlup ederek 18 puanla zirvede yer alıyor.

AVRUPA'DA İYİ BİR SONUÇ ARAYIŞI

Sarı-kırmızılılar, Avrupa'daki son 3 maçını kaybetmişti. Geçen sezon Sparta Prag'a ve bu sezon başında Young Boys'a elenerek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, PAOK karşısında bu seriyi sonlandırmak istiyor.

PAOK'UN ŞAMPİYONLUK GURURU

Galatasaray'ın rakibi PAOK ise, geçen sezon Yunanistan Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı. Bu sezon da ligin ilk 5 haftasında dört galibiyet ve bir beraberlik alarak lider konumda yer alıyor. Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK, Galatasaray için ciddi bir rakip olarak sahaya çıkacak.

GALATASARAY'IN UEFA AVUPA LİGİ KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Avrupa mücadelesindeki kadrosunda tecrübeli ve genç oyuncular yer alıyor. Orta saha ve hücum hattında önemli yıldızları kadrosunda barındıran sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde başarı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —