Tarih: 11.08.2024 00:55

Futbol Arenasında Antalyaspor ile Göztepe Puanları Paylaştı: Maç 0-0

Facebook Twitter Linked-in

TRENDYOL SÜPER LİG'DE GOLSÜZ AÇILIŞ

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun heyecanı başladı ve ligin ilk haftasında Bitexen Antalyaspor ile Göztepe sahaya çıktı. Mücadele sonucunda her iki takım da gol atmayı başaramadı ve maç 0-0 berabere tamamlandı.

CORENDON AIRLINES STADYUMU'NDA GOL SESİ ÇIKMADI

Corendon Airlines Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, ilk düdüğün çalmasından itibaren her iki takım da galibiyet için sahada ter döktü. Ancak buna rağmen maç boyunca gol atılamadı ve taraflar sahadan birer puan ile ayrılmak zorunda kaldı.

ALEX DE SOUZA TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE İLK SINAVINDA

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe efsanesi olarak adını altın harflerle yazdıran Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerinde Türkiye'deki ilk maçına Antalyaspor başında çıktı. Brezilyalı teknik adam, Göztepe karşısında bu yeni rolünde sahaya ilk adımını attı.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN ANLARI

Maçın önemli anları hücum hattında yoğunlaştı. Antalyaspor'dan Erdoğan'ın ve Güray Vural'ın ceza sahası dışından gelen sert şutları kale direğinin yanından auta çıktı. Göztepe cephesinde ise Romulo'nun şutu kaleci Kenan Piric'ten döndü ve savunma son anda tehlikeyi uzaklaştırdı. İlk yarının sonunda skor değişmedi ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında da Antalyaspor'dan Larsson ve Göztepe'den Nielsen'ın şutları skoru değiştiremedi. Hakem Zorbay Küçük, VAR incelemesi sonrası Djenepo'nun golünü elle oynama gerekçesiyle iptal etti. Mücadele noktalanırken, karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

MAÇIN KADROLARI VE İSTATİSTİKLERİ

Antalyaspor ve Göztepe'nin kadroları ve kullanılan oyuncu değişiklikleri taraftarlar tarafından merak edilirken, maçta sarı kartlar da havada uçuştu. Her iki takım da yeni sezona 1 puan ile başladı.

MAÇIN DETAYLARI:

Stat: Corendon Airlines Park Antalya
Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Samet Çiçek

Antalyaspor: Kenan Piric, Veysel Sarı (Dk. 85 Emrecan Uzunhan), Amar, Thalisson Kelven, Erdoğan Yeşilyurt, Soner Dikmen, Erdal Rakip (Dk. 71 Kaluzinski), Güray Vural, Van de Streek (Dk. 64 Emre Uzun), Larsson (Dk. 64 Samudio), Djenepo (Dk. 85 Safuri)

Göztepe: Arda Özçimen, Nazım Sangare (Dk. 68 Nielsen), Heliton, Koray Günter (Dk. 68 Taha Altıkardeş), Dismas, Djalma (Dk. 82 İsmail Köybaşı), Yalçın Kayan (Dk. 65 Tijanij), Solet (Dk. 65 Doğan Erdoğan), Dennis, Romulo, Kubilay Kanatsızkuş

Sarı kart: Dk. 13 Erdal Rakip (Antalyaspor), Dk. 84 Erdoğan Yeşilyurt (Antalyaspor), Dk. 55 Dennis (Göztepe)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —