Tarih: 20.08.2024 22:43

Filistinli İş Adamının Katilleri Avrupa'da Yakalandı: Suikastın Ardından Romanya'da Kıskıvrak!

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL'DA SUİKAST DRAMI

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, Filistinli iş insanı Abdulkadir Anas, bir saldırgan tarafından susuruculu silah ile park halindeki otomobilinde öldürüldü. Anas, şehrin Hamidiye Mahallesi Dilaver Sokak'ta şoför koltuğunda yaşamını yitirirken, yanında bulunan iki Filistin uyruklu arkadaşı yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçmıştı.

KATİLLER ROMANYA'DA YAKAYI ELE VERDİ

Güvenlik güçleri tarafından yapılan yoğun takip ve operasyonlar neticesinde, Filistinli iş insanlarına düzenlenen suikastten sonra yurt dışına kaçan üç katil zanlısı Romanya'da gözaltına alındı. Zanlıların İnterpol aracılığıyla yakalandıkları ve Türkiye'ye iade edilecekleri ifade edildi.

4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, olay "alacak verecek" kavgası yüzünden gerçekleşti. Saldırının ardından olayla bağlantısı olduğu düşünülen dört kişi daha gözaltına alındı. İlk müdahale sırasında Anas'ın olay yerinde öldüğü, diğer iki yaralı arkadaşının durumunun ise ciddiyetini koruduğu rapor edildi.

HABERİN DEVAMI

Emniyet güçlerinin açıklamasında, "Her suç ve suçlunun yurt içinde ve yurt dışında takipçisi olmaya devam edeceğiz." ifadesi kullanıldı. Şüphelilerin üç farklı araç değiştirerek kaçtığı, olaydan iki buçuk saat sonra yurt dışına çıkış yaptıkları tespit edilmiş ve ardından Romanya'da gözaltına alındıkları bilgisi paylaşıldı. Soruşturmanın devam ettiği ve detayların belli olacağı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —