Tarih: 01.08.2024 12:36

Filenin Sultanları Çeyrek Finale Göz Kırptı: Dominik Cumhuriyeti Maçı Saat Kaçta? Canlı Yayın Hangi Kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

OLİMPİYAT YOLUNDAKİ KRİTİK RANDEVU: TÜRKİYE - DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI HANGİ KANALDA? 

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'ndaki ikinci maçında Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'yle kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Türkiye, müsabakayı kazanarak Olimpiyat yolunda çeyrek finale yükselme şansını artırmayı amaçlıyor. Peki, bu önemli voleybol mücadelesi ne zaman ve saat kaçta başlayacak ve taraftarlar mücadeleyi hangi televizyon kanalından canlı takip edebilecek?

SÜPER MÜCADELE EKRANLARA TAŞINIYOR: TÜRKİYE - DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇININ DETAYLARI

Bugün oynanacak olan kritik maç, yerel saat ile sabah 10.00'da başlayacak. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın muhteşem bir geri dönüşe imza attığı Hollanda galibiyetinin ardından oynayacağı müsabaka, TRT Spor ekranlarından spor severlerle buluşturulacak.

ÇEYREK FINAL İÇİN KARAR MAÇI

Filenin Sultanları'nın çeyrek final yolunda izleyeceği bu kritik karşılaşma, C Grubu'nda yer alan milli takımımız için oldukça önemli. Dominik Cumhuriyeti'ni geçerek çeyrek final şansını artırmak isteyen milliler, daha sonraki maçlarını da avantajlı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

ZEHRA GÜNEŞ YEŞİL SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

Sakatlıkların ardından takıma yeni dönüş yapan Zehra Güneş, Dominik Cumhuriyeti ile oynanacak maçın kadrosuna adını yazdırmayı başardı. Başantrenör Daniele Santarelli'nin yönetimi altındaki A Milli Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli ve yetenekli kadrosuyla çeyrek finale çıkmak için parkede ter dökecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —