FETÖ Elebaşısının ABD'deki Yeni Yuvası Açığa Çıktı: Gizli Adres ve Fotoğraflar İnternette!

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in yeni konutu ortaya çıktı.

Asayiş 12.10.2024 18:51:00 0
FETÖ Elebaşısının ABD
Tarih: 12.10.2024 18:54

FETÖ ELEBAŞININ YENİ KONUTU İFŞA OLDU

ABD'deki adres ve fotoğrafları açığa çıkan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Saylorsburg'daki Chestnut Retreat Center'dan ayrılarak yeni bir eve taşındı. F-watch.net adlı internet sitesinde yayınlanan bilgilerde, Gülen'in yeni ikametgahı ve bu taşınmaya dair çeşitli iddialar yer alıyor.

FETÖ İÇİNDEKİ ÇATIŞMALAR VE İFŞALAR SÜRÜYOR

Darbe girişiminden sonra örgütten ayrılan bazı üyeler, FETÖ hakkında bilgileri paylaşmayı sürdürüyor. 2021 yılında eski üyeler tarafından kurulan f-watch.net sitesi, örgüt hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor ve "FETÖ'nün tehlikeli doğası" üzerine ifşalarda bulunuyor.

“F-WATCH, GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARACAK”

Site, "FETÖ'nün demokratik meşruiyeti olmayan tutumunun ve tehlikelerinin" altını çiziyor ve örgüt hakkında gerçekleri aydınlatmaya devam edeceği vurgusu yapıyor.

FETULLAH GÜLEN'İN İKAMETGAHI VE SAĞLIK DURUMU

Nisan 2024'te sağlık sorunları nedeniyle Saylorsburg'daki konuttan ayrılan Gülen'in yeni adresinin "260 Kennel Rd." olduğu iddia ediliyor. Gülen'in taşınma kararındaki etkili isimler ve niyetler hakkında ciddi suçlamalar bulunuyor.

ÖRGÜTÜN FİNANSAL GELECEĞİ VE TARTIŞMALI ADRES DEĞİŞİKLİĞİ

Fetullah Gülen'in ölümü sonrası, finansal kaynakların korunması ve ele geçirilmesi amaçlanıyor olabileceği öne sürülürken, bu planın içinde örgütün önemli isimlerinin bulunduğu ve taşınma sırasındaki iç karışıklıklar ifşa ediliyor.

MİLYAR DOLARLIK MÜLKLER VE MALİ MEKANİZMA

Gülen'in yeni adresi olarak gösterilen 1 milyon dolarlık konutun sahibinin Cevdet Türkyolu ve onun şirketi olduğu belirtiliyor. FETÖ'nün ABD'deki şeffaf olmayan mali yapısı, önemli ölçüde mali istismar suçlamalarına konu oluyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem