FETÖ Elebaşısı Fetullah Gülen Öldü: Hakan Fidan 'Rehavet Yok' Mesajı Verdi!

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Öldü: Devlet alarmda, Fidan'dan peş peşe mesajlar

Asayiş 21.10.2024 12:30:00 0
FETÖ Elebaşısı Fetullah Gülen Öldü: Hakan Fidan
Tarih: 21.10.2024 12:36

SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “KARANLIK ÖRGÜTÜN ELEBAŞI ÖLDÜ”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sağlık sorunlarıyla mücadele eden terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünü teyit ederek, bu gelişmenin Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını zayıflatmayacağını belirtti.

FETÖ'NÜN ÖLÜM HABERİ DOĞRULANDI

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğu bilinen terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in vefatı, örgüte yakın kaynaklarca kamuoyuna ilan edildi. Örgüt liderinin ölüm haberini doğrulayan devlet yetkililerinden ilk resmi açıklama, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan geldi.

FİDAN'DAN KESİN MESAJ: "REHAVETE KAPILMAK YOK"

Terörle mücadelenin süreceğinin altını çizen Fidan, "İstihbaratımız ellerinde kesin bilgiler var. Terör örgütü FETÖ'nün başı artık hayatta değil. Bununla beraber, Türkiye'nin teröre karşı mücadelesi aynı kararlılıkla devam edecektir. Bu olay, teröre karşı olan duruşumuzda herhangi bir gevşemeye sebep olmayacaktır" dedi.

FETÖ'NÜN TEHLİKELİ MİRASI VE GENÇLERE İHANETİ

Fidan, FETÖ'nün binlerce genci nasıl manipüle ettiğine de dikkat çekti: "Binlerce gencimizi kandırarak örgütlerine dahil ettiler ve onları, kendi ülkelerine karşı kullanacak şekilde değiştirdiler. Şimdi ise, bu gençler yurtdışında zillet içerisinde başka ülkelerin servislerince maniple edilmekte, Türkiye'ye karşı silah olarak kullanılmaktadır."

FİDAN'DAN FETÖ MENSUPLARINA: YOL YAKINKEN DÖNÜN

Fidan, ölüm haberinin örgüt üyeleri üzerinde bir uyanış yaratması gerektiğini vurgulayarak, "Hata yapanlar, bu yanılgıdan dönsünler. Bu yanlışın geri dönülmez bir sonuç doğuracağını anlamaları gerekir. Devletimiz, milletimizle beraber tüm terör örgütleriyle mücadelesini sürdürecektir. Şimdi, yanlış yolda olanlar için geri dönmenin zamanıdır" ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem