FETÖ Elebaşı Gülen'in Son Durumu: İlerleyen Demans Belirtileri

FETÖ Başında İç Savaş: Gülen'in Sağlık Durumu Alarm Veriyor. FETÖ Elebaşının Demans Belirtileri!

Asayiş 18.09.2024 17:07:00 0
FETÖ Elebaşı Gülen
Tarih: 18.09.2024 17:12

SON GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya kanadı olarak bilinen Herkül, elebaşı Fetullah Gülen'in güncel görüntülerini yayımladı. Bu görüntülerde, Gülen'in sağlık durumuna ilişkin yeni ipuçları göze çarpmakta. Özellikle bakışlarındaki donukluğun yoğunlaşması, demans (bunama) hastalığı belirtilerinin artmış olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

KANLI DARBE GİRİŞİMİ SONRASI SIKINTILI GÜNLER

15 Temmuz'da Türkiye'de gerçekleştirdikleri kanlı darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Fetullah Gülen ve onun kurduğu terör örgütü FETÖ, ciddi darbeler alarak baskı altında kaldı. Gülen'in son hali, bir zamanlar sarsılamaz denilen pozisyonundan ne derece uzaklaştığını gözler önüne seriyor.

 

ARABA İÇİNDEKİ GÖRÜNTÜLER DİKKAT ÇEKTİ

1999 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nde sığındığı FETÖ merkezinde yaşayan Gülen, son görüntülerde siyah bir kazak giymiş ve gözlerinin çevresinde belirgin şişliklerle bir araba içinde otururken görüntülendi. Bu durumu yorumlayan bazı kaynaklar, Gülen'in sağlık sorunlarına dikkat çekerek demansın etkilerinin arttığını belirtiyor.

ÖRGÜT İÇİNDE İKTİDAR MÜCADELESİ

FETÖ elebaşı Gülen ve örgütü içindeki çatışmalar da devam ediyor. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, FETÖ içindeki iktidar mücadelesini kameralar önüne sermişti. Ebuseleme, video kaydında, Gülen'in 'Pensilvanya'daki merkezden kaçırıldığı' iddialarına yer vermiş ve Mustafa Özcan ekibinin iktidar mücadelesinde merkezdeki etkisini arttırdığını, dinleme cihazları yerleştirdiğini ve bu yüzden Gülen'in "Uzun Cevdet" tarafından kaçırıldığını ifade etmişti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem