Fenerbahçe'ye Operasyon İddiası: Burak Kızılhan MHK Başkanı'nı Hedef Aldı

Gaziantep FK maçından sonraki açıklamalarında sert ifadeler kullanan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, hakem kararlarına yönelik tepkisini dile getirdi ve kulüplerine karşı bir operasyon yapıldığını öne sürdü.

Van Spor 27.04.2025 10:00:00 0
Fenerbahçe
Tarih: 27.04.2025 10:02 Güncelleme: 27.04.2025 10:00

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin başarısı, hakem tartışmalarıyla gölgelendi. Maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Burak Kızılhan, hakem yönetimini eleştirerek çarpıcı iddialar ortaya attı.

“BÜYÜK BİR OPERASYON ÇEKİLDİ”

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun niyetlerinden şüphe duyduklarını belirten Kızılhan, "Bu akşam Fenerbahçemize büyük bir operasyon çekilmiştir. Maçın hakemi bu konuyu açığa çıkarmıştır." şeklinde konuştu. Hakem kararlarının kulübelerine karşı kasıtlı olduğunu iddia eden Kızılhan, verilmeyen penaltılar ve kırmızı kartlar üzerinden eleştirilerini sıraladı.

HAKEM KARARLARI VE TEPKİLER

İlk penaltıda net bir faul olmasına rağmen hakem tarafından göz ardı edildiğini vurgulayan Kızılhan, ikinci penaltının ise hiç verilmemesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.
Dzeko'ya yapılan müdahalenin kırmızı kartlık olduğuna dikkat çeken Kızılhan, sonrasında verilen penaltının ise zorunlu bir karardı şeklinde konuştu.
İrfan Can Kahveci’ye yapılan dirsek atma faulünün de göz ardı edildiğini ve bu durumun oyuncunun cezalı duruma düşmesine neden olacağını ifade etti.

TARAFTAR DESTEĞİ VE DERBİ HEYECANI

Maçtaki taraftar desteğine teşekkür eden Kızılhan, "Taraftarlarımız 99 dakika boyunca takımımızın yanında yer aldılar ve maçı kazanmamızda büyük etken oldular." dedi. Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinin önemine vurgu yaparak, bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

YABANCI HAKEM TALEBİ

Son olarak yabancı hakem konusuna da değinen Kızılhan, Asbaşkan Acun Ilıcalı’nın daha önce dile getirdiği taleplerin geçerli olduğunu ve bu konuda kararlarının değişmediğini ifade etti. Ancak yabancı hakem ihtimalinin çok gerçekleşeceğini sanmadığını belirtti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ