Tarih: 31.07.2024 21:31

Fenerbahçe'nin Radarında: Orta Sahayı Domine Eden Arjantinli Yıldız Rodriguez!

Facebook Twitter Linked-in

MERAK EDİLEN İSİM: GUIDO RODRİGUE

Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Fenerbahçe'nin transfer gündemine yeni bir isim daha eklendi. Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının yoğun ilgisini çeken ve sıklıkla gündeme getirilen Guido Rodriguez ile ilgili merak edilen detaylar araştırılmaya devam ediyor. Peki, kim bu Guido Rodriguez ve Fenerbahçe forması giymesini bekleyen taraftarların görmek istediği bu futbolcu hakkında neler biliniyor?

GUIDO RODRİGUEZ'İN KARİYERİ VE KİŞİSEL BİLGİLERİ

Guido Rodriguez, 12 Nisan 1994'te dünyaya gelmiş olan, profesyonel futbol kariyerini İspanya'nın önde gelen ekiplerinden Real Betis'de sürdüren bir futbolcudur. Pozisyon olarak orta sahada görev yapmakta olan Rodriguez, 185 cm boyunda ve 78 kg ağırlığındadır. Sağ ayağını etkili bir şekilde kullanan tecrübeli futbolcu, fiziksel özellikleri ve sahadaki etkinliğiyle de dikkat çekmektedir.

SAHADAKİ PERFORMANSI

Bu sezon boyunca Göz alıcı bir performans sergileyen Guido Rodriguez, oynadığı maçlarda gösterdiği istikrarla teknik direktörlerin güvenini kazanmış durumda. İlk 11'de sahaya çıktığı 29 karşılaşmada toplam 9 sarı kart görürken, kırmızı kartla cezalandırılmamıştır. Bunun yanı sıra, takımına 1 asist ve 2 golle önemli katkılar sağlayarak yeteneklerini skora direkt etki edecek şekilde de kullanmayı başarmıştır.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER PLANLARI

Fenerbahçe'nin transfer politikası doğrultusunda hedeflediği futbolcular arasına giren Guido Rodriguez'in gelecek sezonda sarı-lacivertli formayı giyip giymeyeceği ise şu an için merak konusu olmaya devam ediyor. Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte bu tarz transfer iddiaları daha da artacak ve futbolseverlerin gündemini meşgul etmeye devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —