Fenerbahçeli Mimović Milli Takımda Parladı! Avusturya Deplasmanında Beraberlik Golünün Mimarı Oldu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ognjen Mimović, Sırbistan Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Van Spor 22.03.2025 02:11:00 0
Fenerbahçeli Mimović Milli Takımda Parladı! Avusturya Deplasmanında Beraberlik Golünün Mimarı Oldu
Tarih: 22.03.2025 02:14 Güncelleme: 22.03.2025 02:11

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ognjen Mimović, Sırbistan Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında Avusturya ile deplasmanda oynanan karşılaşmada beraberlik golünün asistini yapan genç oyuncu, sarı-lacivertli taraftarlara umut verdi.

Avusturya - Sırbistan Maçından 1-1 Beraberlik

UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında Ernst-Happel Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Avusturya ve Sırbistan, 1-1 beraberlikle sonuçlanan mücadele sergiledi. Ev sahibi ekip, Michael Gregoritsch'in 37. dakikadaki golüyle öne geçerken, konuk takımın cevabı ise genç yıldız Mimović'ten geldi.

Asist Kralı Mimović!

Fenerbahçe'nin Kızılyıldız'dan kadrosuna kattığı ve Zenit'e kiraladığı Ognjen Mimović, Sırbistan Milli Takımı formasıyla gösterdiği performansla göz doldurdu. 61. dakikada Lazar Samardzic'in attığı beraberlik golünün asistini yapan Mimović, milli takımda da yeteneğini sergiledi.

Golün Hikayesi: Mimović, orta sahanın gerisinde topu aldıktan sonra yaklaşık 40-45 metre süratle ilerleyerek Samardzic'e harika bir pas verdi. Genç oyuncunun şutunda gol geldi ve Sırbistan beraberliği yakaladı.

Taraftardan Tam Puan!

20 yaşındaki sağ bek, sadece asist yapmakla kalmadı aynı zamanda karşılaşmada 3 başarılı çalım ve 2 engellenen şut gibi istatistikleriyle de dikkat çekti. Özellikle dinamizmi ve hızıyla Fenerbahçe taraftarının beğenisini kazanan Mimović, sosyal medyada övgülerle dolu yorumlar aldı.

Yeni Sezonda Sarı-Lacivert Formayı Giyecek

Zenit ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan Ognjen Mimović, önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak. Sırp sağ bek ile sarı-lacivertli kulüp arasında 2029'a kadar sürecek bir sözleşme bulunuyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ