Tarih: 12.07.2024 23:09

Fenerbahçe'de Cenk Tosun Harekatı: Milli Golcüyle Anlaşma Yolu Açık!

Facebook Twitter Linked-in

ADIM ADIM SARI-LACİVERTLİ FORMA

Fenerbahçe, golcü oyuncu arayışlarında Cenk Tosun'la yolun sonuna yaklaştı. Serbest statüde bulunan milli futbolcuyla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve sözleşme detaylarının netleşmeye başladığı öğrenildi. Geçmişte Beşiktaş formasıyla önemli başarılara imza atan ve son olarak Siyah-Beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin teklifi üzerine kararını vermek üzere.

ANLAŞMA NOKTALANIYOR: DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

33 yaşındaki santrforun Beşiktaş ile kontrat yenileme konusunda bir uzlaşıya varamamasının ardından Fenerbahçe'nin devreye girdiği ifade edildi. Cenk Tosun'un, Fenerbahçe ile görüşmelerde son aşamaya gelmiş olup, sözleşme detaylarının belirlenmeye başlandığı kaydedildi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME BEKLENTİSİ

Avrupa'da Everton ve Crystal Palace gibi takımlarda da oynayan golcü oyuncu için bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Bu transferin mali yükünün, futbolcunun yıllık ücreti ve imza bonusu dahil toplamda yaklaşık 2.5 milyon Euro civarında olacağı tahmin ediliyor.

KARİYERİNDEKİ İZ BIRAKAN RAKAMLAR

Cenk Tosun, kariyeri boyunca çıktığı 487 maçta attığı 195 gol ve yapmış olduğu 60 asistle dikkat çekiyor. Yıldız oyuncunun tecrübesiyle Fenerbahçe'nin hücum gücüne büyük katkı sağlaması bekleniyor. Cenk Tosun'un sözleşmeye nasıl bir yanıt vereceği ve sarı-lacivertli takımla resmiyet kazanıp kazanmayacağı ise merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —