Fenerbahçe Bombası Patladı: Filip Kostic Kanarya Yuvasında!

Fenerbahçe, Filip Kostic ile güçleniyor.

Spor 9.09.2024 00:23:00 0
Fenerbahçe Bombası Patladı: Filip Kostic Kanarya Yuvasında!
Tarih: 09.09.2024 00:26

Fenerbahçe, Süper Lig liderliği koltuğunu yakından takip eden formuyla taraftarlarını heyecanlandırırken, transfer döneminin son günlerinde önemli bir hamle daha yaparak Filip Kostic'i kadrosuna kattı. Kostic'in transferi, sarı-lacivertli ekibin kanat gücünü artırması açısından stratejik önem taşıyor.

TRANSFER SON GÜNLERDE GERÇEKLEŞTİ

Fenerbahçe, milli maç arasına liderlik pozisyonunda girmenin verdiği moralle, transferin son gününde Filip Kostic'i duyurdu. 13 Eylül Cuma akşamı transfer döneminin sona ermesinin hemen öncesinde açıklanan anlaşma, Fenerbahçe'nin bu sezonki iddialı yapısını pekiştirdi.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Duyma, Kostic ile ilgili detayları paylaşmak, kulübün resmi web sitesinden yapıldı. Fenerbahçe, başarılı oyuncunun kiralanması konusunda Juventus FC ve kendisiyle prensipte anlaşıldığını duyurdu ve Kostic'in sağlık kontrolleri ile ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildiğini belirtti.

KOSTIC'İN KARİYERİ VE PİYASA DEĞERİ

Geçen sezon Serie A'da Juventus forması giyen Kostic, toplamda 33 karşılaşmada 2 bin 107 dakika sahada kaldı ve 4 asist yaparak takımına katkıda bulundu. Filip Kostic'in şu anki piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak belirtiliyor.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEYDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kostic, yakın zamanda ara transfer döneminde aynı şehrin başka bir devi olan Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti. Ancak tecrübeli oyuncu, Galatasaray'a katılmak konusunda ikna olmamış ve bu sürecin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin bu yeni transferi, takım dinamiklerine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.