Tarih: 07.08.2024 00:25

Fenerbahçe, Avrupa'da Ağır Yara Aldı: Lille'ye Yenildi

Facebook Twitter Linked-in

LİLLE, İLK YARIYI ÖNDE KAPATTI

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Fransa'nın Lille takımına 2-1 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında Lille, Fenerbahçe'nin talihsiz bir anını fırsata çevirerek Santos'un oluşturduğu tehlikeli pozisyonda öne geçti. Sarı-lacivertli ekip, devre arasına kadar Dzeko ve Szymanski'nin çabalarına rağmen eşitliği sağlayamadı ve ilk 45 dakika 1-0 Lille üstünlüğü ile tamamlandı.

İRFAN CAN'IN BERABERLİK GOLÜ

İkinci yarıda Fenerbahçe, baskısını arttırdı ve 79. dakikada İrfan Can Kahveci'nin serbest vuruştan kaydettiği golle umutlandı. Kahveci'nin klas vuruşu skoru 1-1'e getirdi.

LILLE, GALİBİYETİ UZATMALARDA KAPTI

Karşılaşmanın son anlarında Lille, Edon Zhegrova'nın sağ çaprazdan yaptığı ve savunmaya da çarpan bir şutla Fenerbahçe ağlarını havalandırdı ve skoru 2-1 yaptı. Maç bu skorla sona erdi ve Fenerbahçe rövanş öncesi zor bir durumda kaldı.

İSTANBUL'DA RÖVANŞ HEYECANI

Şampiyonlar Ligi serüvenine 2. turda başlayan Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano takımını eleyerek bu tura yükselmişti. Rövanş maçı İstanbul'da oynanacak ve Fenerbahçe bu maçtan galibiyetle ayrılarak tur atlamayı hedefleyecek.

MUHTEMEL ÇEYREK FİNAL RAKİPLERİ

Eğer Fenerbahçe bu turda Lille'i eleyebilirse play-off turunda Çek temsilcisi Slavia Prag ile Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımlarının eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —