Tarih: 14.08.2024 18:58

Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne Göz Dikti: Mourinho Umut Dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

YENİDEN BAŞLANGIÇ: MOURINHO'NUN AVRUPA LİGİ İNANCI

Fransız rakibi Lille karşısında evinde oynadığı maçta hayal kırıklığına uğrayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek zorunda kaldı. Play-off turu umutlarını 1-1'lik beraberlikle tüketen Sarı Lacivertliler adına geceye damga vuran an, tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho'nun futbolcularına verdiği moral konuşması oldu.

TARAFTAR DESTEĞİNE RAĞMEN ELEMEDİLER

Kendi sahasında ve seyircisi önünde büyük bir destek alan Fenerbahçe, Lille ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk maçın dezavantajını lehine çevirmeye çalışan ve bu uğurda uzatmalara kadar mücadele eden Fenerbahçe, 118. dakikada kalesinde gördüğü penaltı golüyle Şampiyonlar Ligi macerasını noktaladı.

FENERBAHÇE'DE MORAL BOZUKLUĞU VE MOURINHO'NUN CESARETLENDİRİCİ SÖZLERİ

Maçın sonunda soyunma odasında büyük bir üzüntü yaşayan Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, futbolcularıyla yaptığı konuşmada "Kafanızı kaldırın, bu iş burada bitmedi. UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırız!" şeklinde moral aşıladı. Mourinho'nun bu sözleri, takıma motivasyon sağlarken, Fenerbahçe'nin yeni sezonda Avrupa sahnesindeki hedeflerine odaklanmış olduğunu ortaya koydu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE VEDA, AVRUPA LİGİ'NE MERHABA

Şampiyonlar Ligi'nden elenen İstanbul temsilcisi, Avrupa arenasındaki mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe ve deneyimli komutan Jose Mourinho, artık tüm planlarını bu büyük hedeften yana yapıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —