Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi: Okan Buruk: Burnumda bir çizik oluştu

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde kazanan 2-1’lik skorla Sarı-Kırmızılar oldu. Maç sonu yaşanan gergin anlarda teknik direktörler arasında tartışma yaşandı.

Van Spor 3.04.2025 00:45:00 0
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi: Okan Buruk: Burnumda bir çizik oluştu
Tarih: 03.04.2025 00:50 Güncelleme: 03.04.2025 00:45

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı ağırladı. Kıyasıya geçen mücadele 2-1 Galatasaray lehine sonuçlanırken, sarı-kırmızılar yarı finale yükseldi. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hem maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu hem de Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun kendisine yönelik müdahalesini eleştirdi.

“RAKİBİN OFSAYT ÇİZGİLERİ ŞÜPHELİYDİ!”

Buruk, maç sonu yaptığı açıklamalarında ilk olarak maçın genel akışına değindi: “Maça çok iyi başladık. Attığımız goller ve kaçırdığımız fırsatlar düşünüldüğünde ilk yarıda 3-4 gole kadar gidebilirdik. Ancak rakibin attığı goldeki ofsayt çizgisi enteresan bir şekilde çizilmişti. Geride olan pozisyonlara dahi ofsayt kararı verildiğini gördük.”

“PSİKOLOJİK OLARAK KAZANMAK ÖNEMLİYDİ!”

Tecrübeli teknik adam, oyuncularına övgü dolu sözler sarf ederek açıklamalarına devam etti: “Yorgunluğumuza rağmen rakibimiz ikinci yarıda hücumlar geliştirdi. 3-1 yapabilseydik maçı çok daha erken bitirebilirdik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Baskımız ve mücadelemiz yüksekti. Taraftarlarımızla birlikte maç sonunda bir bütün olduk. Şimdi lige odaklanmak zorundayız. Beşiktaş maçında sergileyemediğimiz performansı bugün gösterdik. Oyun olarak da rakibimize üstünlüğümüz tartışılmazdı.”

MOURINHO'NUN MÜDAHALESİNE TEPKİ! “ŞIK BİR HAREKET DEĞİLDİ!”

Okan Buruk, maç sonu yaşanan gergin anlarda Jose Mourinho ile arasında geçenlere de değindi: “Benim onunla bir problemim olmadı. Hakemleri tebrik ettim, o da aynı şekilde yaptı. Ancak ben giderken arkamdan bir müdahale oldu ve burnumda hafif bir çizik oluştu. Çok abartmayacağım ama bu şık bir hareket değildi. Maç öncesi ve sonrasında birbirimize el sıkmamız gerekirdi. Ama yaşananları abartmaya niyetim yok.”

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ