Federasyon Başkanı Kahraman'dan Sert Sözler: Terör Sevici Şık'ın Hadsizliğine Tepki!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaşanan kavga sonrası Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman'dan sert tepki.

Van Haberleri 17.08.2024 21:12:00 0
Federasyon Başkanı Kahraman
Tarih: 17.08.2024 21:25

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaşanan tartışmalar üzerine çok sert bir açıklama yaptı. Kahraman, milletvekili Ahmet Şık'ı terör seviciliği ve Türkiye düşmanlığı yapmakla suçlayarak, Şık'ın "Hadsiz ve terör sevicisi" olduğunu söyledi.

“TERÖR SEVİCİSİ AHMET ŞIK HADSİZLİK YAPTI”

Kahraman, yaptığı açıklamada, "Türk Devletini yıkmamız gerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir" diyen Ahmet Şık'ın eskiden de devlet düşmanlığı yaptığını belirtti. Gazilerin ve şehit ailelerinin temsilcisi olarak Kahraman, Şık'ın TBMM'de yer almasını, meclisin kapısının önünden bile geçmemesi gerektiğini dile getirdi.

SİYASİ ARENADA KAVGA VE ELEŞTİRİLER

Genel Başkan, Ahmet Şık'ın sözlerini ve Mecliste yaşanan kavga durumunu eleştirdi ve söz konusu milletvekilinin davranışlarının kabul edilemez olduğunu ifade etti. Kahraman, "Meclis kürsüsü, fikri olan, söyleyecek sözü olan milletvekilleri içindir. Ahmet Şık, meclis kürsüsünden milletin vekillerine ve dolayısıyla millete 'şerefsiz' demiştir." dedi ve bununla beraber Şık'ın Cumhurbaşkanına yönelik sözlerine de tepki gösterdi.

"ADAM GİBİ ADAM" DİYEREK ÖZALAN'A DESTEK

Federasyon Başkanı, Ahmet Şık'ın sert bir şekilde eleştirilmesi gerektiğini belirterek, "Benim devletime ve devletimi yönetenlere katil ve terörist diyen Ahmet Şık'ı ensesinden tutup fırlatan milletvekilimiz Alpay Özalan adam gibi adamdır" sözleriyle Özalan'a desteğini açıkça gösterdi. Kahraman, demokrasiyi zedeleyen ve terör ile ilişkilendirilen kişilere karşı sert yaptırımlar uygulanmasını savundu.

AYHAN KAHRAMAN'IN AÇIKLAMASI

Ayhan Kahraman açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

Hadsiz ve terör sevici Ahmet Şık hadsizlik yaparak haddini aşmıştık.

"Türk Devletini yıkmamız gerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir" diyen terör sevici Ahmet Şık sadece dün değil Milletvekili olmadan da hep Türkiye düşmanlığı yapan bir zattır… Düşünsenize devlet düşmanı Ahmet Şık Kandil'e gidiyor. Bebek katili PKK terör örgütünün elebaşlarından Cemil Bayık'la görüşüyor.PKK'nın barış istediğini ama devletin savaş istediğini söylüyor. Sonra da bu terör sevici ne yazık ki milletvekili oluyor. Terör örgütünün yuvası Kandil’e giden, her ortamda PKK/FETÖ gibi terör örgütlerine kol, kanat geren, o yetmezmiş gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne katil diyerek devlet yıkılmalı şeklinde açıklama yapan birinin,TBMM'nde milletvekili olmasını bırakın,

meclisin kapısının önünden dahi geçmemesi gerekir… Ne yazık ki bu zat bugün mecliste hakaretler savuruyor,ortalığı karıştırıyor ,böyle özgürlük nerede var. Hepimizin bildiği üzre meclis kürsüsü ,fikri olan,söyleyecek sözü olan milletvekilleri için vardır. Söyleyecek sözü olmayan,küfür ve hakaret edenler için TBMM’ni provoke etmeye gelmiş Ahmet Şık Ahmet Şık, meclis kürsüsünden milletin vekillerine "şerefsiz" diyerek  millete "şerefsiz" demiştir. GAZİ Meclisimizi,  soykırımcı Ermeni Meclisi zanneden TİP'li Ahmet Şık, halkın oyu ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da haddini aşan sözler söyleme cüretinden bulunmuştur…Hiç kimse demokrasinin nimetlerinden faydalanıp ,demokrasiyi zehirleme ve terörize etme hakkına sahip değildir. Derhal terörü, teröristi, bölücülüğü savunan ve mili güvenliğe aykırı hareket edenler için çok ağır cezalar getirilmelidir… Benim devletime ve devletimi yönetenlere katil ve terörist diyen Ahmet Şık’ı ensesinden tutup fırlatan,  milletvekilimiz Alpay Özalan adam gibi Adamdır…

“Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem