Fatih Tekke'nin Trabzonspor Rüzgarı: İlk Maçta Deplasman Kabusu Sona Erdi!

Bordo-mavili ekip, yeni teknik direktör Fatih Tekke önderliğinde Başakşehir'i 3-0 mağlup ederek uzun süren deplasman hasretine son verdi.

Van Spor 19.03.2025 00:22:00 0
Fatih Tekke
Tarih: 19.03.2025 00:27 Güncelleme: 19.03.2025 00:22

Bordo-mavili ekip, yeni teknik direktör Fatih Tekke önderliğinde Başakşehir'i 3-0 mağlup ederek uzun süren deplasman hasretine son verdi. Soyunma odasında yaşananlar ise futbolculara olan inancını gözler önüne serdi.

Trabzonspor'da Yeni Bir Sayfa

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Fatih Tekke yönetiminde ilk maçına çıktı. Başakşehir deplasmanı, bordo-mavili ekip için bir dönüm noktası oldu. 300 gün sonra gelen deplasman galibiyeti, taraftarlara umut dolu anlar yaşattı.

Deplasman Kabusu Sona Erdi!

1985'ten beri (14 maç) en uzun seriyi yaşayan Trabzonspor, Süper Lig deplasmanlarında yaşadığı 12 maçlık galibiyet hasretini Başakşehir önünde sona erdirdi. Bu önemli başarı, Fatih Tekke'nin takıma getirdiği motivasyonun ilk meyvelerinden biri olarak değerlendiriliyor.

"Başakşehir Maçı Hikayesi"nden Gelenler

Karşılaşmanın ardından Trabzonspor'un YouTube hesabında yayınlanan "Başakşehir Maçı Hikayesi" videosu, antrenman görüntüleri ve İstanbul yolculuğuyla birlikte Fatih Tekke'nin soyunma odasındaki konuşmasını da içeriyor. Bu görüntüler, teknik direktörün futbolcularla kurduğu güçlü iletişimini gözler önüne seriyor.

Soyunma Odasında Duygu Dolu Konuşma: “Siz Trabzonspor'sunuz!”

Fatih Tekke, oyuncularını motive etmek için yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın en iyi hocasıyla da çalışsanız fark etmez. İşi çözecek olan sizlersiniz. Bir anınız, bir kararınız, bir topu kazanmanız... Bu maçta aklınızda unutmayacağınız şey konumlanma, birbirinizle konuşmak ve top rakipteyken nefes aldırmayın onlara. Siz Trabzonspor'sunuz. Ben iyi olacağını biliyorum. Bugünden bağımsız iyi olacağını hissediyorum. Sadece bana hoca biz bu oyundan keyif alacağız hocam. Biz hayatımızdan keyif alacağız hocam. Biz koşarken de bunu yapabiliriz hocam. Biz birbirimiz için koşabiliriz hocam. Taraftara bunu gösterin başka hiçbir şey istemiyorum.”

Tekke'nin bu sözleri, futbolculara olan güvenini ve takım ruhunu vurgulayan önemli bir mesaj olarak yorumlandı. Bu motivasyon konuşması, Başakşehir maçındaki başarılı performansta büyük rol oynadı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ