Fatih Erbakan'dan 6'lı Masa'ya olay sözler!

6'lı Masa'yı topa tutan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Aylardır bir cumhurbaşkanı adayı çıkartmayı beceremeyen 6 tane benzemez sürekli olarak bir araya geliyor. Artık bunlar altın gününe döndü" dedi.

Politika 11.09.2022 16:23:00 0
Fatih Erbakan
Tarih: 11.09.2022 16:25

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin 2. Olağan Kongresi için Rize'ye geldi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen program öncesi partililerin coşkulu karşılamasıyla salona giren Erbakan, burada bir konuşma yaptı.

"6 tane benzemez sürekli olarak bir araya geliyorlar"
6'lı masayı altın gününe döndüğünü belirten Erbakan, "Aylardır bir cumhurbaşkanı adayı çıkartmayı beceremeyen 6 tane benzemez sürekli olarak bir araya geliyor. Artık bunlar altın gününe döndü. Toplanıp fotoğraf verip dağılıyorlar. Milletin derdiyle dertlenmek yerine altın gününe devam ediyorlar. Birde birbirleriyle sürekli atışıyorlar. En son HDP'ye bakanlık vereceğiz mi vermeyeceğiz mi dediler. Çünkü HDP gizli ortak da ondan dolayı. Gizli ortak HDP'ye bir tanesi bakanlık verelim dedi. Öteki dedi ki ben bakanlık verilmesine razı olmam dedi. Sürekli birbirleriyle atışma içerisindeler.

Bir tanesi diyor sayın Kılıçdaroğlu'nun mezhebinden dolayı aday olması doğru olmaz. CHP kanadı buna kızıyor. Bu 6 benzemez bugünü kadar 30'u baş başa 6'sı da masa başında olmak üzere tam 36 kez bir araya geldi. Bu masada ne konuşuyorsunuz Allah aşkına. 36 kez bir araya geliyorsunuz ortada bir kaynak paketiniz yok. Şu milletin cebini yakan ekonomik krizle ilgili çözüm öneriniz var mı yok. Fotoğraf çektirip yiyip içip dağılıyorlar. Milletin derdi nerede bunların hali nerede" ifadelerini kullandı. Kaynak: Yeni Akit


Anahtar Kelimeler: Fatih Erbakan' ' ' sözler!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem