Fahrettin Çuyrak DSP Van İl Başkanı Oldu: 'Amacımız Van'a ve Türkiye'ye Hizmet'

Fahrettin Çuyrak, DSP Van İl Başkanı Oldu: "Amacımız Van'a Hizmet Etmek"

Van Haberleri 8.01.2025 09:21:00 0
Fahrettin Çuyrak DSP Van İl Başkanı Oldu:
Tarih: 08.01.2025 09:22 Güncelleme: 08.01.2025 09:21

Van'da yaklaşık 40 yıldır siyasi alanda çeşitli rollerle görev yapan Fahrettin Çuyrak, Demokratik Sol Parti'nin en son gerçekleştirilen kongresinde Van İl Başkanı olarak seçildi. Daha önce parti içinde önemli pozisyonlarda bulunan Çuyrak, il başkanlığı görevine yeni bir vizyon ve hedeflerle geldiğini ifade etti. 

DSP Van İl Başkanı olarak seçilen Çuyrak, kongre sürecine ilişkin bilgi vererek, "Van'da ilçe kongrelerimizi tamamladık ve Van İl Kongresi'ni de başarıyla gerçekleştirdik," dedi. Çuyrak, 45 gün gibi kısa bir süre içerisinde tüm kongrelerin tamamlandığını ve bu sürecin olumlu geçtiğini belirtti. 

VAN'DA EKONOMİK VE SOSYAL SORUNLARA DİKKAT ÇEKEN ÇUYRAK

Çuyrak, ekonomik sıkıntılar ve sürekli artan fiyatlar hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. "Herkes sorumluluk almalı ve eksiksiz denetimler yapılmalıdır," diyen Çuyrak, zamların kontrol altına alınmasını ve sektörel olarak enflasyon düşüşünün hissedilmesini talep etti. Bölgedeki vatandaşların yaşadığı ekonomik zorluklara değinen Çuyrak, tüm ilgili kurumların bu konuda duyarlılık göstermesini istedi. 

ULUSLARARASI GELİŞMELERE TEPKİ: İSRAİL-FİLİSTİN ÇATIŞMASI

Çuyrak, İsrail ve Filistin arasındaki devam eden çatışmalara da değindi ve İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana süregelen Gazze işgaline ve yapılan zulümlere işaret etti. Bölgedeki insan hakları ihlallerine dikkat çeken Çuyrak, tüm dünya devletlerinin ve Türkiye'nin bu konudaki tepkilerini desteklediğini söyledi. Çuyrak, "Filistin ve Gazze halkı, hemen her gün İsrail saldırıları altında ve bu insanlık dışı muamelelere son verilmesi için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerekiyor," şeklinde konuştu. 

Ülkenin barış ve kardeşlik içinde ilerlemesi için siyasi liderlere de büyük görevler düştüğünü belirten Çuyrak, siyasi arenada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yeni görevinin sorumluluğunu vurgulayan Çuyrak, tüm siyasi ve sosyal meselelere karşı duyarlı bir yönetim sergileyeceğini ifade etti.

Kaynak: Bolge Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ