Eyüpspor - Adana Demirspor Maçı Öncesinde Şaşırtan Olay!

BeIN Sports Muhabiri Sırılsıklam Oldu

Van Spor 15.04.2025 02:07:00 0
Eyüpspor - Adana Demirspor Maçı Öncesinde Şaşırtan Olay!
Tarih: 15.04.2025 02:13

Süper Lig'in 31. haftası, Eyüpspor ile Adana Demirspor arasındaki heyecanla beklenen maçla kapanış yaptı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesinde ise beklenmedik bir olay yaşandı ve BeIN Sports muhabiri Tayfun Akkaya, sular altında kaldı!

FİSKİYELER AÇILDI, MUHABİR SULAR ALTINDA KALDI

Maç başlamasına dakikalar kala stadyumdaki fıskiyeler aniden açıldı. Bu durum, canlı yayın yapan ve röportajlar gerçekleştiren Tayfun Akkaya'yı hazırlıksız yakaladı. Fıskiyelerin açılmasıyla birlikte muhabir, adeta sular altında kaldı.

SOSYAL MEDYADA OLAY VİRAL OLDU

Yaşanan bu ilginç anlar kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Akkaya'nın sırılsıklam halli ve yaşadığı şaşkınlık, kullanıcıların dikkatini çekti ve eğlenceli yorumlara yol açtı. Görüntüler, sporseverler arasında hızla yayılırken, olayın mizahi yönü ön plana çıktı.

Maç öncesindeki bu komik olay, Eyüpspor - Adana Demirspor mücadelesinin gergin ve heyecanlı ortamına farklı bir boyut kattı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

YAZARLAR