Euroleague Alba Berlin Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Alba Berlin Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe Beko Euroleague'de liderliğini sürdürürken, ligin zayıf takımlarından Alba Berlin ile karşılaşacak. 12. hafta maçında Almanya deplasmanına giden sarı lacivertli ekip, liderliğini sürdürmeyi planlıyor.

Spor 8.12.2022 22:11:00 0
Euroleague Alba Berlin Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? Alba Berlin Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, şifresiz mi?
Tarih: 08.12.2022 22:17

Maçı canlı takip etmek isteyenler, Alba Berlin Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Euroleague'de ülkemizi sarı lacivertli ekip ile Anadolu Efes temsil ediyor. Peki, Alba Berlin Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta? İşte Fenerbahçe basketbol maçı canlı yayın bilgileri.

Alba Berlin Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Euroleague'de liderliğini sürdüren sarı lacivertli ekip, şampiyonluk için galibiyetlerini sürdürmek istiyor. THY Euroleague 12. hafta maçları bugün itibariyle başlıyor. Sporseverler de Alba Berlin Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar.

ALBA BERLİN FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

THY Euroleague 12. hafta maçı bu akşam 22.00'da oynanacak.

ALBA BERLİN FENERBAHÇE BEKO HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Alba Berlin Fenerbahçe maçı S Sport ve S Sport+ ekranlarından şifreli bir şekilde ekranlarda olacak.

FENERBAHÇE BEKO ŞAMPİYONLUK YOLUNDA!

Fenerbahçe, Turkish Airlines EuroLeague'de son olarak çift maç haftasında mücadele etti. İlk olarak 22 Kasım Salı günü Monaco'ya konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibini 93-96 ile geçti. Ardından 24 Kasım Perşembe günü Emporio Armani Milano'ya konuk olan Fenerbahçe Beko, bu maçtan da 72-82 galip ayrıldı. Son maçındaysa evinde Real Madrid'e yenildi.

Fenerbahçe Beko'nun 11 maç sonunda dokuz galibiyeti bulunuyor ve EuroLeague'de liderliğini sürdürüyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem