Tarih: 09.07.2024 14:53

EURO 2024 Heyecanında Dev Randevu: İspanya - Fransa! Saat ve Yayın Bilgileri

Facebook Twitter Linked-in

EURO 2024 YARI FINAL HEYECANI: İSPANYA VERSUS FRANSA

Avrupa futbolunun prestijli turnuvası EURO 2024'te yarı final heyecanı yaşanıyor. İspanya ile Fransa, kritik bir mücadele için Münih Stadyumu'nda karşılaşacaklar. Zorlu mücadeleyi yönetecek isim ise Slavko Vincic olacak. Sahayı süsleyecek yıldız oyuncular arasında Dani Carvajal, Le Normand ve Pedri gibi isimler sahadaki yerlerini alamayacak. Öte yandan Fransa'nın kadrosunda şu an için önemli bir eksik yer almıyor. 

MAÇ BİLGİLERİNİ KİMLER VERECEK, HANGİ KANAL CANLI YAYINLAYACAK?

Futbolseverlerin büyük merakla beklediği bu dev mücadele hakkındaki yayın saatleri, kanal bilgileri ve muhtemel ilk 11'ler sıkça araştırılıyor. Heyecanla beklenen İspanya - Fransa mücadelesinin detaylarına dair sorular, futbol tutkunları tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Peki, bu önemli karşılaşma ne zaman ekranlara gelecek, hangi kanal üzerinden futbol severlerle buluşacak? İspanya - Fransa maçını canlı izlemek isteyenler için detaylar haberimizde. 

KARŞILAŞMANIN GÜNÜ VE SAATİ

İspanya - Fransa mücadelesi, 9 Temmuz Salı günü Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak. Bu heyecana ortak olmak isteyen futbol severler maçı TRT 1 üzerinden canlı olarak izleyebilecekler. 

BEKLENEN ON BİR'LER ŞÖYLE ŞEKİLLENECEK

İspanya'nın muhtemel başlangıç kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Simon; Navas, Nacho, Laporte, Cucurella; Olmo, Rodri, Ruiz; Yamal, Morata, Williams.

Fransa'nın muhtemel başlangıç kadrosu ise şöyle: Maignan; Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez; Kante, Tchouameni, Rabiot; Griezmann; Kolo Muani, Mbappe.

Dev maçın tüm detayları ve çok daha fazlası için takipte kalın.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —