ETÜ’lü Akademisyenler Proje Yazma Eğitimi aldı

ETÜ’lü Akademisyenler Proje Yazma Eğitimi Aldı

Eğitim 11.10.2023 15:32:00 0
ETÜ’lü Akademisyenler Proje Yazma Eğitimi aldı
Tarih: 11.10.2023 15:32 Güncelleme: 11.10.2023 15:34

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) akademisyenlere yönelik TÜBİTAK BİDEB 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Kapsamında proje yazma eğitimi verildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde görev yapmakta olan akademik personelin ulusal ve uluslararası programlara yönelik Ar-Ge ve yenilik projelerinin nicelik ve niteliklerinin artırılması ile öğretim elemanlarının bilimsel proje üretme konusundaki yetkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) öncülüğünde proje yazma eğitimi verildi.

MUCİTPARK Bilim ve Fikir Atölyesi’nde 2 gün süren eğitimler kapsamında ETÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Doç. Dr. İsmail Hakkı Korkmaz, Doç. Dr. Deniz Bedir ile Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Zekai Halıcı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. İlknur Aydın Avci tarafından katılımcılara TÜBİTAK projelerinin hazırlanması, başvuru süreçleri ve yürütülmesi hakkında bilgiler verildi.

Programın son gününde katılımcılara sertifikalarını vermek üzere eğitime katılan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek: “2 gündür eğitmen hocalarımız yoğun bir programla bilgi ve tecrübelerini arkadaşlarımıza aktardı. Bundan sonraki süreçte her iki fakültemizdeki hocalarımız edindikleri bu bilgi ve tecrübeyi kullanarak ulusal ve uluslararası düzeyde projeler ortaya koyacaktır. Bu vesileyle bir kez daha hem eğitmen hocalarımızı hem de eğitim alan hocalarımızı kutluyor, başarılılar diliyorum” diye konuştu.

Program Rektör Çakmak’ın katılımcılara sertifikalarını vermesi ve günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Akademisyenler Proje Yazma Eğitimi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ