ETSO Heyeti Dubai’de

ETSO Heyeti Dubai’de

Ekonomi 6.12.2023 12:18:50 0
ETSO Heyeti Dubai’de
Tarih: 06.12.2023 12:18 Güncelleme: 06.12.2023 12:18
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Üyeleri ve Oda üyesi firmaların temsilcilerinden oluşan 25 kişilik bir heyet, Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) oluşturan 7 emirlikten biri olan Dubai’ye düzenlenen iş gezisine katıldı.
Kafile başkanlığını ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Çetinkaya’nın yaptığı heyet, KOSGEB’in desteklediği iş gezisi programı çerçevesinde ilk olarak, 4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve Türk firmalarının da stant açtığı, ‘44. The Bıg5 Global - Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nı ziyaret etti. ETSO heyeti, Ticaret Bakanlığı tarafından ilan edilen ‘Milli ve Prestijli Fuarlar’ arasında yer alan ve yapı-inşaat sektöründe uluslararası çapta faaliyet gösteren firmaları buluşturan fuarda stantları gezerek bilgi aldılar.
ETSO heyeti Dubai programının ikinci gününde ise; Dubai Ticaret Odası’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına iştirak etti. Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve Dubai Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mohammad Ali Bin Rashed Lootah’ın da katıldığı toplantıda, Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Ersoy Erbay, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) iş fırsatları ve körfez ülkelerinin potansiyeli hakkında bir sunum yaptı.
Türk iş insanlarına BAE’deki iş kültürüyle ilgili ipuçlarının verildiği sunumda, Körfez ülkelerinin Türk iş dünyasına yönelik fırsatları anlatıldı, Türkiye ile BAE arasındaki ticaret potansiyeliyle ilgili bilgiler verildi. ETSO heyeti Dubai’deki programın son günü, “44. The Big Global Dubai” fuarını bir kez daha ziyaret ettikten sonra Erzurum’a dönecek.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: etso heyeti dubai’de
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ