ETSO, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

ETSO, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Eğitim 7.09.2023 16:46:21 0
ETSO, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Tarih: 07.09.2023 16:46 Güncelleme: 07.09.2023 16:46
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Ergül, ETSO Genel Sekreteri Kürşat Karagöl, öğrenciler ve velileri katıldı.
Törende konuşan Başkan Özakalın, öğrencilerin ülke genelinde elde ettikleri başarının Erzurum adına gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi; “Bugün burada toplanmamızın amacı, başarıyı ödüllendirmektir. Marifet iltifata tabidir. Bir başarıyı ödüllendirmek, o başarıyı daha da kıymetlendirir. LGS ve YKS’de öğrencilerimizin elde ettiği başarı, aileleri kadar bizleri de mutlu etti, gururlandırdı. Öğrencilerimizin, ailelerinin ve öğretmenlerin sevinçlerini bizler de paylaşıyoruz. Bu anlamda, elde ettikleri başarıdan dolayı kıymetli yavrularımızı, her zaman onların destekçisi olan değerli ailelerini ve eğitimlerinde sorumluluk alan, elini taşın altına koyan ve özveriyle çalışan fedakar eğitimcilerimizi de gönülden tebrik ediyor, geleceğimiz teminatı olan yavrularımıza hayat boyu başarılar diliyorum.”
“Başarıyı Ödüllendirmeyi, Girişimciyi Cesaretlendirmeyi Sürdüreceğiz.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şehrin gelişip kalınması, sanayileşmesi, üretim, ihracat ve istihdamının artması ve ekonomik anlamda daha iyi seviyelere gelmesi için gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Özakalın, “Bunların yanı sıra; Odamızın 2023-2026 Stratejik Planı kapsamında da şehrimizin kültürden sanata, sanattan spora, spordan edebiyata kadar her alanda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Hangi alanda olursa olsun bizi gururlandıracak başarıyı ödüllendirmeyi, girişimciyi cesaretlendirmeyi sürdüreceğiz. Yeni dönemde değerli hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin’in de Milli Eğitim Bakanı olması sebebiyle eğitimle ilgili meselelerin daha yakın takipçisi olacağız. İnşallah, her iki sınavda öğrencilerimizin elde ettiği bu ve benzeri başarılar daha da artacak. Aynı şekilde biz de Oda olarak sanatta, sporda, eğitimde başarılı insanlarımızı taltif etmeye ve cesaretlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Ergün de konuşmasında başarılı öğrencileri, aileleri ve öğretmenlerini tebrik ederek, “Nurettin Topçu’nun ifadesiyle; ‘Gençlik geleceğin tohumudur’ Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Umut ediyorum ki gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklardır” dedi. Törende, LGS Türkiye birincilerinden; Ceren Bilgin ve İrfan Sefiloğlu ile YKS’de farklı puan türlerinde dereceye giren Sudenaz Demir, Ecesu Sarıoğlu ve Ahmet Eray Çolak altın ve madalya ile ödüllendirildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ