ETB’den eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi

ETB’den eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi

Eğitim 9.09.2025 09:29:54 0
ETB’den  eğitime anlamlı destek: Köy okulu yenilendi
Tarih: 09.09.2025 09:29 Güncelleme: 09.09.2025 09:29
Erzurum Ticaret Borsası, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Borsa tarafından başlatılan "İyilik Hareketi" projesi kapsamında, Şenkaya ilçesinde bulunan Akşar Ortaokulu’nun fiziki şartları iyileştirildi. Projede okul sıralarından boyaya, perdeden diğer ihtiyaçlara kadar birçok yenileme çalışması yapıldı.
Erzurum Ticaret Borsası’nın öncülüğünde yürütülen projeye; Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan , Şenkaya Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Başaran Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Sevil İlhan, İyilik Hareketi Gönüllüleri, Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Şeker, Kurucu Başkan Şenyurt Topal ve Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun destek verdi.
8 sınıfta tadilat, öğrencilere yepyeni ortam
Proje kapsamında; Akşar Ortaokulu’nun 8 sınıfında bulunan tüm öğrenci sıraları yenilendi. Ayrıca okulun boya, perde ve diğer temel ihtiyaçları karşılandı. Böylece öğrencilerin daha sağlıklı ve motive edici bir eğitim ortamına kavuşmaları sağlandı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte her sınıfta yaş pasta kesildi.
Protokol üyeleri öğrencilerle buluştu
Okulda düzenlenen etkinlik programına, Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tohumcu, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Sevil İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Vural, Şenkaya Köy ve Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Şeker, Kurucu Başkan Şenyurt Topal, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Akşar Mahalle Muhtarı Giray Aktürk Siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Etkinlikte öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, onlarla sohbet ederek keyifli anlar yaşadı. Projenin anlamı ve sürdürülebilirliği üzerine konuşmalar yapıldı, eğitime verilen destek vurgulandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ