ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi

ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi

Genel 11.02.2023 13:26:07 0
ESOGÜ mezunu doktordan kötü haber geldi
Tarih: 11.02.2023 13:26 Güncelleme: 11.02.2023 13:26
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden geçen sene mezun olarak Adıyaman’da görev yapmaya başlayan Dilşad Yıldırım, deprem faciasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde binlerce vatandaş hayatını kaybederken, bir üzücü haber de Adıyaman’dan geldi. 2022 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve Adıyaman’da görev yapan doktor Dilşad Yıldırım Adıyaman’da yaşanan depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Osmangazi Üniversitesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fakültemiz 2022 Mezunu olup Adıyaman’da görev yapan Dr. Dilşad Yıldırım Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde hayatını kaybetmiştir. Mezunumuza ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem