Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl konuştu: İlişkiye bir isim koymadık

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Müjde Uzman'ın eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir fotoğraf yayınlaması ilişkilerine bir şans daha verdikleri iddiasını gündeme getirdi.

Magazin 18.09.2023 16:36:00 0
Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl konuştu: İlişkiye bir isim koymadık
Tarih: 18.09.2023 16:38

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Müjde Uzman'ın eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir fotoğraf yayınlaması ilişkilerine bir şans daha verdikleri iddiasını gündeme getirdi. Konuk olduğu programda konuşan Akçıl, Uzman'ın karakterine çok saygı duyduğunu, görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine bir isim koymadıklarını söyledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir paylaşım yaptı. İkilinin yeniden bir araya geldiği konuşulurken şarkıcıdan yanıt gecikmedi. 2. Sayfa programına konuk olan Akçıl, Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını söyledi.

"BİZİ ÇOK SIK BİR ARADA GÖRECEKSİNİZ"

Müjde Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine bir isim koymadıklarını söyleyen Sinan Akçıl, "Daha önce daha çapkın kazanova bir hayatım vardı. Birkaç yıldır daha durgun yaşıyorum. Özellikle evlilikten sonra öyle oldu. Düşünce olarak daha muhafazakar biriyim. Evet. görüşüyoruz. Çok sık görüşüyorum. çok saygı duyduğum biri. çok çalışkan, herkese saygı duyan müthiş bir karakter. Bizi çok sık bir arada göreceksiniz ama böyle program üzerinden adını koyamayayım. 5-6 yıl önce bir şeyler yaşamıştık. O zaman travmatik bir şeyler yaşanmıştı şimdi bilinçliyiz. Benim menajerimin düğününde karşılaştık o zaman konuştuk. Sonra konserime geldi. Şimdi de konuşma halindeyiz" ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem